Monday, November 24, 2014

Coverage of Survivor Series 2014



source: wwe.com


Kickoff Matches

- Fandango(w/Rosa Mendes) vs. Justin Gabriel

- Cesaro vs. Jack Swagger(w/Zeb Colter) 

- - -


WWE FATAL 4-WAY TAG TEAM MATCH

Gold&Stardust(c) vs. Miz&Damien Mizdow vs. Diego&Fernando vs. The Usos NEW CHAMPS




DIVAS TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION TAG TEAM MATCH

Natalya & Alicia Fox & Naomi & Emma 
vs. 
Paige & Cameron & Summer Rae & Layla 




Dean Ambrose vs. Bray Wyatt by DQ





DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH

AJ Lee(c) vs. Nikki Bella (w/Brie Bella)
NEW CHAMP







Main Event


TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION TAG TEAM MATCH


Team Cena
(John Cena & Ryback & Big Show & Doplgh Ziggler)
 vs.
Team Authority
(Mr. MITB Seth Rollins & Intercontinental Champion Luke Harper & Mark Henry & US Champion Rusev & Kane)





- "The Icon" Sting made his first appearence in WWE



Saturday, November 22, 2014

Breaking News: Huge Debut

EN: 

There are some rumors that "The Icon" Sting will be at Survivor Series on this Sunday which recognize me that The Undertaker debuted at Survivor Series too 24 years ago. Hopefully Sting will get his first reaction with WWE Universe.

TR:

"The İkon" Sting'in bu pazar günü Survivor Series'de olacağıyla ilgili söylentiler var. Bu da hatırlıyor ki 24 yıl önce The Undertaker da Survivor Series'de ilk olarak görünmüştü. İnanıyorum ki Sting ilk reaksiyonunu alacak WWE taraftarıyla beraber.


Friday, November 21, 2014

Genişletme Zamanı / Bring Back Brand Extension (coming soon)

TR: Genişletme Zamanı

source: http://i.ytimg.com/vi/UaXfJOrUnng/maxresdefault.jpg

Evet asıl blogun amacına geri döndük. Düşüncelerini belli etmek. Bu kadar kesin olan bir şeyi zaten internetlerden de bulunur. Böyle yazılarla karşınızda olmaya çalışacağım daha.

Eskisi gibi artık Draft'lar olmuyor bilindiği gibi. Yeni ECW kalktıktan sonrada WWE pek de yapmak istemedi. 1 yıl daha sürdürüp artık bıraktılar. Asıl önemli olan şey burada artık eski 2000'li yılların başındaki gibi önemli yıldızların hem RAW'da hem Smackdown'da yer alması. Aynı o zamanlardaki gibi bu zamanda da aynı şeyi geri döndürdüler. Özellikle 1-2 yıldan beri ağırlıklı olmaya başladı. Ancak bu ne kadar devam edebilir? Yılın bence en güzel zamanlarından biri "WWE Draft" haftasıydı. Tam olarak her kişi değişmese de 30'a yakın Superstarlar değişirdi. WWE, ECW'luyu aldıktan sonra 3'lü brand değişimi oluyordu.

Artık Brock Lesnar'ın çıkmaması her show'a Kane'nin, bazen John Cena'nın, Seth Rollins'in ve aslında bütün yıldızların Smackdown'da da çıkması sıkıntıya neden açıyor. Bayıyor. Eskisi gibi Attitude Era olmadığı için eğlence bazlı showa dönüşünce tam olarak da güreş olmuyor. Eskiden yok muydu vardı tabi ki. Ama eğlence bazı biraz daha ön plana çıkınca işler karışmaya başladı. Bu tamamen "Genel İzleyici" kitlesinden kaynaklanan bir şey. Ama uzun süre kan olmasa bile daha çok aksiyona dönüştürebilirler.

source: http://www.thewrestlingmania.com/wp-content/uploads/2014/09/nxt2014.jpg

Çözümü çok kolay. NXT yıldızlarını daha çok Smackdown'a sokarak ve yıldızları ayırarak bu iş rahatlıkla çözülebilir. Ve daha çok karakter özelliği eklendiğinde eski tat yerini alır. Daha çok yeneteğe sahip olan NXT starlarını (atletik olmaları) Smackdown'da görürsek hem onlar içinde hem biz izleyiciler içinde güzel bir show izleriz.

Tek de NXT starlarını yalnız bırakmamak lazım. En az 5 main event'lik olan güreşçilerinde kariyerlerini artırmak içinde Smackdown'da yer almaları lazım. RAW roster'nın feda etmesi lazım anlaşılan. RAW da batacak mı? Hayır. Yeterli ve karaktere sahip olan grupta RAW seyircisini en azında eskisi gibi olmasa da heyecan getirecek. Ve her hafta aynı maçlara dönükte maçların tekrarlanmaması lazım. Eski ECW'su olarak görülen NXT grubu hazır.

NXT starlarının NXT' showunu tamamen kaldıracak anlamına gelmiyor. En azından bir 5-10 kişi çağrılıp NXT showuna yeni katılacak yıldızlar çağrılabilir. Kimler mesela? Sami Zayn, Adrian Neville, Ascension (Konnor ve Viktor), Kalisto, Corey Graves, yine bir ölçü de Tyler Breeze, Charlotte, Sasha Banks ve daha sonra Hideo Itami - Finn Balor. Gayet Smackdown'u hak eden bir grup ve bir üst kademeye çıkması gereken kişiler. Zaten Live Event'lerde gözüken gördüğümüz yıldızlar. Saçma bir senaryo ya da gimmick bulmalarını bekliyoruz sadece. O da hepsi aynı zamanda değil. Problem ise sadece gelseler kendileri zaten bir şey yapar. NXT'ye de aynı heyecanı getirmeleri.

Daha çok superstar ve her superstarında hak ettiği alması gayet iyi bir sonuç çıkarabilir. Tabi böyle bir şey WWE dünyasında mümkün değil ne yazık ki. Maddi durumlardan dolayı daha azaltma döneminde. Ancak yine de umudu kesmemek lazım. Çünkü WWE yakın bir zamanda bir anket düzenledi ve WWE Draft'ın geri dönme ihtimaline çok fazla oy verildi. Yüzde %93'e yakın evet geldi.

source:http://s897.photobucket.com/user/dereklwx2010/media/rawandsd2011rosterjkhin.png.html




Wednesday, November 19, 2014

WWE Survivor Series 2014 Matches



source: wwe.com


Main Event


TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION TAG TEAM MATCH


Team Cena

(John Cena & Ryback & Big Show & Doplgh Ziggler)
 vs.
Team Authority
(Mr. MITB Seth Rollins & Intercontinental Champion Luke Harper & Mark Henry & US Champion Rusev & Kane)






Dean Ambrose vs. Bray Wyatt





DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH

AJ Lee(c) vs. Nikki Bella (w/Brie Bella)





WWE FATAL 4-WAY TAG TEAM MATCH

Gold&Stardust(c) vs. Miz&Damien Mizdow vs. Diego&Fernando vs. The Usos





DIVAS TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION TAG TEAM MATCH

Natalya & Alicia Fox & Naomi & Emma 
vs. 
Paige & Cameron & Summer Rae & Layla