Thursday, March 23, 2017

HARDY'LER GERİ Mİ DÖNÜYOR?

@sportskeeda 


Pro Wrestling Sheet'e göre WWE, Jeff ve Matt Hardy ikilisine WWE kontrat teklifi yaptı.


Efsanevi ikili, Matt ve Jeff kardeşler sonunda beklediğimiz güne cevap verecek mi? Eğer bu haber gerçekse, uzun zamandan beklediğimiz ikili sonunda WWE ringinde olacak. Jeff'i 8 yıldan beri WWE'de göremiyoruz; Matt'i de 7 yıldan beri. WWE'den ayrıldıktan sonra ikili bildiğimiz gibi güreşe devam etti. Hatta Jeff Hardy kendini göstermeye devam ederken, Matt Hardy ise hücuma geçti diyebiliriz. Artık Jeff'in abisi, yerine Matt diyebiliyoruz. Bu gerçekten Matt için önemli bir zaman dilimiydi diyebiliriz. Çünkü hep geri de kalan kardeşti. Hep Jeff hayranları Matt'ten daha fazlaydı. Taki "Broken" olana kadar. Broken Matt ile beraber işler değişti. Her ne kadar Jeff'in bildiğimiz hali devam etse de, Matt de adından söz ettirmeye başladı. 

Başladı başlamasını da bu karakteri WWE'ye gelecek mi? Matt Hardy, Youtube kanalı üzerinden WWE ile videolar yapmaya başladı bile. Bray Wyatt'a küçük göndermeler yapan Matt, bizi yerinden oynattı. Acaba gerçekten Wyatt ve Hardy'ler karşı karşıya gelecek mi? Bu şimdilik küçük bir ihtimal gözüküyor. Her ne kadar çok istesem de Impact Wrestling, telifi direttiriyor. Eski halleriyle ne kadar tutunurlar bilmiyorum ama o karaktere yakın da dönebilirler. WWE buna bir çare bulur. 

Impact'ten ayrılan ikili, WWE ile hemen adı anılmaya başlamıştı. Ancak ROH Wrestling'le kısa dönemli bir kontrat imzaladı. Bu kontratın içinde ne var bilmiyorum ama adı anıldığına göre Hardy'ler WWE ile sorun olmayan bir iletişimde. Tabi bu kontrat bittikten sonra da WWE'ye gelebilirler. 

Saturday, March 4, 2017

9 GÜNLÜK SEVİNÇ

+WWE 

Kaderin oyunu mu bu bilmiyorum. Sakatlıklar başa bela. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Bu işte vücudunun da mental olarak da sağlıklı bulunması gereken bir iş. Bu seferki sakatlıktan dolayı kurbanımız ise Naomi.


Her yükselişinde bir darbe yiyen Floridalı yıldızımız, en sonki sakatlığından kurtulamadı. Bu incinmeleri/sakatlanmaları hiç iyi zamana denk gelmedi. Bir kişi bu kadar mı şanssız olabilir? 2014'teki Wrestlemania'da AJ Lee ile karşılaşması ve kemeri kazanması bekleniliyordu. Ancak hemen öncesinde kısa bir süre kala sakatlandı. Ve o istediği maç olamadı. Ve şimdi,  3 aylık yokluğun ardından geri döndü. Film çekimleri için aramızdan ayrılmıştı. Naomi geri dönüp, bir Open-Challange gerçekleştirmişti ve cevap veren şampiyon Alexa Bliss olmuştu. Ve nitekim Elimination Chamber'a kadar 2 kez üst üste kazanmıştı Naomi. Üçüncü kez Alexa'yla karşılaştığında kemeri ilk kez eline almıştı. 8 yıllık kariyerine ilk kez bireysel şampiyonluğunu katmıştı. O gün kemeri eline aldığında mutluluğu gözünden okunuyordu. İşte orada gerçekten azmin ve çalışmanın karşılığını almıştı. Mutluluk göz yaşlarından akıyordu. Sevinci o kadar baskındı ki sakatlığını hissetmedi bile. Maç içerisinde yaptığı moonsaultla sevinci kursağında kalmıştı. Bu ne kadar acımasız bir şey. 8 sene bekle ve kendi evinde (Orlando, Florida'da) Wrestlemania olsun ve sakatlan. Bu her birimiz için geçerli. Herkes kendi evine şampiyon olarak girmek ve öyle ayrılmak ister. Ancak bu yıl da Naomi bu yılda kaçıracağa benziyor. Kim bilir bu fırsat bir daha ne zaman gelecek?

Kendi yorumuma gelecek olursam, çıktığı ilk zamandan beri genelde hep altta kalan yıldızlardan biriydi. Hak ettiği değeri alamamıştı o kadar çok sevilmesine rağmen. Team B.A.D.'de aslında bir kemer hak ediyordu ancak şimdi ne kadar çok hak etti bilemiyorum. Bu karakteri çok yakıştı ona bir şey diyemiyorum ama daha önceden de alması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu sakatlığı gerçekten çok üzdü. Ve sosyal medyadaki paylaşımlarından yola çıkarsak beklenen zamana yetişemeyeceği ve Wrestlemania'dan sonraya sarkacağı gözüküyor. Ve hemen de WWE ona kemer şansı verip kemeri alır mı? Hiç sanmıyorum. Teşekkürler gönüllerin şampiyonu. Geri dönüp o kemeri alacağını biliyorum.