Friday, December 19, 2014

For Turkish: "Kalisto" Yeni Rey Mysterio

kaynak: http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/597/299/7794be8ea3e317adb7731e69fd46db75_original.jpg?1403278244


TR:

  Eskiden Samuray Del Sol olarak bilinen Kalisto büyük bir ivmenin girme işinde. 2013'ten beri WWE içinde yer alan Kalisto Rey Mysterio gibi "High-flyer" özelliği barındırıyor. Yani her yıldızın yapamadığını bir şekilde Türk tabiriyle "Uçarak/kaçarak" yapıyor. Atlıyor, zıplıyor gibi kelimeler kullanmak istemezdim ama başka bir şey de bulamıyorum.  WWE onu yeni bir Rey Mysterio yolunda ilermek istiyor hele ki bu Rey'in son durumuyla çıkan haberlerle ilgili. Elinde Rey'e benzeyen en yatkın Kalisto olunca da giyim tarzıyla da beraber ileri de onu yeni Meksika'nın yıldızı olarak tanıtacaklar eğer değişmezse. Kökeni Amerikalı ama ring'de Meksikalı olarak tanıttılar. Aynı şekilde Kofi Kingston'ın Jamaika'lı olmalı gibi. 


kaynak:http://cdn1.thisisinfamous.com/wp-content/uploads/2014/05/nxt.jpg


  Bana göre de biraz belki de öyle gösterdikleri için Rey'e benzetmeye başladım. Aslında üzücü bir durum. 619'a benzeyen bir hareket yapmıştı. "Bu kadar da olmaz!" dediğim noktalardan bir tanesiydi. WWE'nin bu durumuna karşıyım. Sonuçta Dragon Gate'te ki gimmick'ini WWE'de kullanmak istemediler. Ki ring kostümüne kadar bence çok farklı bir tutumu vardı. WWE'dekine göre daha havalı diyebilirim. Sin Cara'dan ayrılsa ve Dragon Gate'te ki gibi tekrardan gelse daha çok gösterişli olur gibime geliyor. Bu WWE olduğundan pek de mümkün olacak gibi değil. Ancak çok da ümit kesmemek lazım çünkü NXT R Evolution'da nasıl Finn Balor eski gimmick'ine benzer bir şekilde geldiyse Kalisto'yu da o şekilde yapabilirler.


Samuray Del Sol olarak

kaynak: http://cache.onlineworldofwrestling.com/wp-content/uploads/2013/05/samuray-del-sol.jpg


  WWE şu anda Kalisto'yu en planda tutmaya çalışsa da NXT'de WWE girdikten birkaç ay sonra "jobber"dan başka bir şey olacağı görünüyor. Bu sistemi yavaş yavaş değiştirseler süper olacak. Böyle bir güreşçiyi jobber olarak kullanmak gerçekten hakkı yenen güreşçiler arasına girer. John Morrison ve Shelton Benjamin gibi.


No comments:

Post a Comment