Saturday, May 16, 2015

SON DAKİKA: SAMOA JOE WWE ile ANLAŞTI

SAMOALI BULDOZER
kaynak: http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2015/02/joe1.jpg
     Samoa Joe WWE ile anlaştı. Bu  belki de yıllardan beri beklediğim bir haberdi. Tek benim değil herkesin beklediği haberdi. Tabi WWE'nin yaratıcı ekibi ne yapardı bilmiyorum ama NXT ile başlayacak olması biraz garipsetti. Çünkü bu gibi yıldızların WWE ana kadrosunda başlasaydı daha iyi olurdu. Sonuçta Rhino vs The Brian Kendrick gibi değil Joe. İlk defa WWE'de kendisini gösterecek. Kendisini göstertmesi mi lazım NXT'de?

     Bu soru çok arada kaldığım bir soru. Tamam NXT uzun zamandan beri ECW gibi büyük bir reaksiyon alıyor. RAW'dan bile fazla. Ancak onların da sonunda gidecekleri yer ya evi ya da ana kadroya atanmaları. Samoa Joe'da ana kadroya geçecektir büyük ihtimalle. Ama dediğim gibi TNA'dan gelenleri eziyor mu acaba? Samoa Joe inanılmaz bir güreşçi. WWE'de bu yıldızı kaçırmadı. Belki de bu anlaşma hiç olmaz ya da daha sonra olur diye tahmin ediyorduk. Bu kadar "erken" olması bizi şaşırttı. "Joe's Gonna Kill You" tezahüratlarını duymaya hazır mıyız?

     Samoa Joe gibi birkaç yıldızın daha gelmesini beklerdim TNA'den. Kim mi? AJ Styles hala en üst sıralarda. Şu an bağımsız olarak güreşiyor. Ancak hala WWE'de olmayan bir yıldız. Abyss'in bir zamanlardaki hali. Gerçekten "Monster" olduğu zamanlar. Her ne kadar WWE'den biliyorsak Hardy Boys'ların geri dönmesi. Ve daha önceden TNA'de olan Motorcity Machine Guns takımı. Çok iyi bir iş çıkarır WWE. Tabi daha kendi elindeki yıldızları değerlendirmesi lazım düzgün bir şekilde. Daha sonra bakarız kimin gelip gideceğini. 

Ve işte Samoa Joe'nun son hali; 
     WWE ne kadar kilo verdirtti bilmiyoruz ama bakalım Samoa Buldozeri Joe WWE'de bekleneni karşılayacak mı?
Tebrikler Joe... Başardın!
(English version will be added)

No comments:

Post a Comment