Monday, June 22, 2015

WWE'nin Diva Eksikliği

YETERLİ Mİ?
kaynak:http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/10/20141020_LIGHT_TotalDivas_NewCast_HP_REVEAL.jpg
Bu konuyu yazmak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir diva eksikliğimiz olduğu kesin. Şu resimdeki divalar dışında bir diva görmüyoruz. Ne kadar doğru bu? Biraz divalarımızı inceleyelim soldan sağa doğru:

Naomi: İnanılmaz bir atlet. En sevildiği zamanlar "Funka" olduğu zamanlardı. Ancak ondan sonra? Yendi yenildi. Sonra dayanamıyorum diyip heel oldu. Ve şimdi tekrar düşüşte.

Rosa Mendes: Total Divas dışında hiçbir etki yapmıyor diva markasına. Ve yeni sezonda da şimdilik görünmüyor. Peki, şimdi napıyor? Kendini bir güreşti dedirtmedi. Aslında dedirttirmek istedi. Şu ana kadar partnerlikten başka bir işe yaramadı denilebilir. İlk Beth Phoenix'in partneri, sonra Epico/Primo, Fandango ve şimdi Adam Rose. Birkaç kere de ring denemeleri. Unuttuğum var mı Rosa hakkında?

Natalya: Gelecekteki Diva Hall of Famer'ımız. Ancak iyi güreşçi olması dışında istediğini alamayan bir güreşçi. En iyi teknik anlamda WWE'nin en iyi yıldızlarından biri. Ancak hala WWE'nin Natalya'ya güvencesinden dolayı hala istediğini alamadı. Kısa zamanda şampiyon olması beklenen divalardan biri Natalya. Normal olarak dönerse, ki WWE korkuyor şampiyonluğu vermeye, kemeri alır.

Nikki Bella: Kardeşiyle feudundan sonra şampiyon olacağı belliydi. Bir AJ bir Paige onun etrafındaydı. AJ ayrıldıktan sonra Paige ile mücadeleye girdi. Ve hala da sürüyor. Face olduğu zamanı bile hatırlamıyorum şu an Naomi karşısındayken. Peki, kemeri hak ediyor mu?

Alicia Fox: En değerli ve yetenekli divalardan birisi. Bir RAW'da heel bir RAW'da face. WWE'nin Fox'a yaptığı oyun gibi. Face gelirken heel oluyor. Kesinlikle kemeri bir kez daha alması gereken divalardan biri. Veteran olmasını çok oynayan WWE, Fox'a bir karakter vermekte zorlanıyor. Bulmuşken de tekrardan onun zamanı değil diyip bir başka zamana saklıyor. Bu da beklemesi işkenceye getiriyor.

Paige: NXT'de kalması gereken diva. Belki senaryo eksikliği belki de ışığını gösteremiyor. Bilmiyorum, NXT'de olmayan bir şey var. İlk RAW şovunda kemeri kazanan Paige belki de burnu kalktı diyebilirim. Hak ediyor mu kemeri? Evet. Ancak Wrestlemania'da AJ'in o kadar divayla karşılaşırken ve kaybetmemesi bir gün sonra Paige ile karşılaşıp yenilmesi trajikomik. Ama WWE'de olması gereken bir diva.

Eva Marie: Konuşulacak bir şey yok. Geri döndükten sonra belki duygularım açığa çıkarırım.

Brie Bella: Hepimizin Stephanie McMahon'ı tekrardan görmek istedik. Ve bu da Brie Bella'ya düştü. Bu inanılmaz fırsatı kaçırmadı elbette. Ve kardeşi Nikki ile feuda girdi. Sonunda noldu? Tekrardan Bella ikizleri olarak geri döndü. Gördüğüm en kötü senaryolardan biriydi. Bir anda tekrardan Nikki'ye döndü. 2-3 ay rakibi olan kardeşi, mücadeleyi kaybetti, kardeşinin asistanı oldu. Peki, Brie'yi ring'de görüyor muyuz şu an?

Cameron: Funkadactyls'dan sonra bir hiç olan diva. Şu an da Total Divas'ın yeni sezonunda da adı yok. Ring'de işi yok. Sesinin de güzel olduğunu düşünmüyorum. Ama kendisini geliştirdi ring'de. Şu an görüyor muyuz? Hayır.

Summer Rae: Kesinlikle Sasha Banks ve Charlotte döndüğünde işbirliği yapması lazım. BFF'in geri dönmesi anlamına geliyor. Kendisini bir türlü gösteremeyen, göstermek isterken Film Divası olan bir yıldızımız. Sevdiğim ancak soğudum bir diva oluyor. Eğer takım kuramazsa ezilip gidecek.

Bunun dışında Emma, Layla ve Tamina. Emma hakkında da söyleyebileceğim pek bir şey yok. Ya erken aldılar ya da senaryosu yok WWE'nin. Yani 2. cevaba evet diyorum. Layla, Michelle McCool'suz zamanı pek yok gibi. Çoğu kişinin aklına Flawless geliyor ve Divaların şampiyonu olması. Şimdi ise arada bir kazanıp WWE'de var olduğunu gösteren veteran bir diva. Tamina ise şampiyon olamayan ama olması gereken bir diva. Hala sağ kol olmaktan başka bir işte göremedik. Artık kendini bir adım öne atması lazım.

Peki bütün bu divalar bizim için yeterli mi? HAYIR. Daha fazlasını istiyoruz. WWE senaryo bulup yeni divalar gelirse daha çekici olur gibime geliyor. Her defa aynı feudları görmekten sıkıldım. Nikki Bella şampiyon, Paige onun etrafında dönecek, belki tekrardan Naomi gelir ve diğer divalar zaten yeniliyor. Bütün WWE'nin yapabileceği şey bu mu? Yeni yetenekli WWE NXT isimleri lazım bize. Giden gidiyor ve yerine yeni biri gelemiyor. Hala geri gelmesi gereken diva isimleri var. Öncelikle Melina, Eve, Maryse ve Victoria. Şu andaki durumlarını biliyorum. Hatta hepsinin gelmeme sebebi var. Ancak WWE'nin onlara ihtiyacı var. Şampiyon yarışında da olmaları lazım. Kendilerini batıran senaryolarla gittiler. Bu da geri gelmeleri anlamına ve kanıtlamaları gerekiyor kendilerini bir kez daha. Bu demek oluyor ki zaten kendilerini kanıtlamadılar. Ondan bahsetmiyorum ancak WWE'nin tekrardan görmeleri gerek. Şu an ki 5-6 diva dışında yeni isimleri görmemiz ya da eski yıldızları görmemiz gerekir.

No comments:

Post a Comment