Tuesday, June 23, 2015

Tyson Kidd 1 yıldan fazla ringlerden uzak!

Çabuk İyileş Tyson!
kaynak: http://2.bp.blogspot.com/-ROV_DZi4oVw/VRnEdF_RmKI/AAAAAAABq74/lEZvJU5NkQA/s1600/Cesaro-Kidd-WWE.jpg
Boyun sakatlığı yaşayan Tyson Kidd sakatlığından dolayı bir yıla aşkın uzun bir sürede ring'de göremeyeceğiz. Bu hafta yapılması beklenen ameliyat, zorlu bir yolculuk Kidd'i bekliyor. Aynı ameliyatı Chris Benoit, Stone Cold ve Edge oldu. Edge ve Steve Austin, Tyson Kidd'i teselli için aradılar. Daniel Bryan ise ameliyatı olmak istemedi ve doğal yöntemlerden gitmeyi tercih etti. Ki bu da geri dönüşünü uzattı.

Peki Tyson Kidd'in önemi?

The Hart Dynasty'le ilk görünümünü gösteren Kidd, hep bir takım parçası olma yolunda ilerledi. Bireysel olarak pek bir başarısı yok. Takım şampiyonlukları olan Kidd kariyerinde daha önceden de önemli sakatlık atlattı. Ancak bu sefer aynı yerden değil boynundan sakatlandı. RAW Dark Match esnasında Samoa Joe Muscle Buster'ı yaparken oldu. 

Tyson Kidd bana göre kendisini gösterememiş inanılmaz bir güreşçi. Eğer Cesaro işbirliği olmasaydı yine Tyson Kidd ön planda olmayacaktı. Yine arka planda Superstars, Main Event veya NXT'de göreceğimiz bir güreşçi olacaktı. Suç tabi ki de düşündüğünüz kişide/kurumda. Teknik anlamda da sağlam bir alt yapısı var. Ancak takım olmadan WWE'nin gözüne giremeyen tip. Peki ya Cesaro ayrılır ya da tekrardan takım olamazsa bir yıl sonra? Ve tabi ki rehatabilasyondan sonra hemen ring'de de göremeyeceğiz. Eğer tekrardan formuna geri dönemezse "Natalya'nın kocası" olarak anılmaya devam edecek. Bunu zaman gösterecek. Takım uyumu bu kadar formdayken sakatlığın çıkması her ikisi için de kötü oldu. 
Geçmiş olsun... 

No comments:

Post a Comment