Wednesday, July 15, 2015

Becky Lynch, Charlotte ve Sasha Banks RAW'da!

NXT Çocukları!

Ve beklenen an geldi çattı. Becky Lynch, Charlotte ve Sasha Banks RAW'da! Belki de Wrestlemania sonrasındaki debutlardan daha fazla yankı uyattı. Peki ne oldu 13 Temmuz RAW gününde ona bakalım isterseniz;

Gün tarihe geçmeli - Team Bella ekibi (Bella kardeşleri ve Alicia Fox) reklamlardan sonra bir açılış yaptı. Konuşan Diva Şampiyonu Nikki Bella'ydı. Kendisinin en iyi diva olduğunu bahsediyordu e haliyle. Diva soyunma odasında onu yenecek birisi olmadığını söyler. Kendisinin sözlükteki korkusuz kelimesini ona ait olduğunu ve Team Bella'nın durdurulmaz olduğunu söyler. 300 gün kemeri nasıl kemeri elinde tutacağını hesaplayan Bella beklenmedik bir şekilde sözü kesilir ve Stephanie McMahon görünür. Nikki'nin Divas Division'ı yürüttüğünü ve hatta sanki WWE'yi yürüttüğü sözlerindeki konuşmayı reddederek durdurur. WWE'yi kendisi yürüttüğünü söyler. Dünyaki kadın sporcuların nasıl geliştiğinden bahseder ve bunun WWE'ninde bunu yapması gerektiğini alttan vurgular. Tek başına yapamayacağını söyler ve Paige'i çağırır.


Paige'in bu gelişmeyi tek başına yapamayacağını ve birilerinin daha yardım etmesi gerektiğini söyler Stephanie McMahon. Şimdi sıra Becky Lynch'dedir. Stephanie onu çağırır. Ancak hala bir eksik olduklarını dile getiren Stephanie, bu şirket için nefes alan birisini çağırır ve o da Nature Boy'un kızı Charlotte'tır.


Bu sahneyi kesen de Naomi ve Tamina olur. Kendilerinin de bu devrimin içinde olduklarından bahseder ve Stephanie tam da onları çağıracağını söyledi. Çünkü onlarda devrimin içinde. Ve onların Yanına da Patron Sasha Banks gelir.

Ve işte beklediğimiz kaos olur.

"NXT" ve "Bu muhteşem" tezahüratları

YORUM - Grup dağılımları doğru muydu acaba? Şahsen ilk olarak Alicia Fox'un Bella'larla birlikte olmasına şaşırmıştım. Hiçbir anlamı yoktu. Ancak daha sonrasında anlayacağımız, amaçları ırkçıyız görüşünü kırmaktı. 

Bir başka yaklaşım ise Becky gerçekten hazır mıydı? NXT'ye sonradan katılan Becky bunu kaldırabilecek miydi? Ya da arka tarafta onun hakkında ne konuşuyorlar? Aynı şey Kevin Owens içinde geçerli. Sonuçta Sami Zayn gibi Bayley gibi isimler hala NXT'de bulunuyor. Onlar hala neden NXT''de? 

Ve bir diğer kritik olan şey bu üç NXT divası WWE'de olursa NXT divaların sonu olur anlamına gelebilir. Şahsen Bayley dışında bir şey görmüyorum. Carmella hala yeterince iyi değil. Alexa Bliss şu an da bireysel bir adım atamaz. Zaten Emma çağırıldı. Ve geriye kalan Dana Brooke var. 1-2 ay daha ilerlese Becky, Sasha ve Charlotte NXT Diva bölümünde ne olacak merak ediyorum.  

Bir diğer formasyon ise B.F.F. olarak geri döneceklerini zannetmiştim. Summer Rae'e de push olurdu Rusev senaryosunun içinde olmasaydı. Ki bu daha iyi olurdu. Sasha, Charlotte ve Summer'ın bu 3'lü grubunu daha merakla beklerdim. Diğer şey ise Naomi, Sasha ve Tamina (Team B.A.D.) ne kadar uyum sağlayacak. Aralarındaki ilişki nasıl devam edecek açıkçası merakla bekliyorum. Paige, Charlotte ve Becky tarafı içinde geçerli. Charlotte, Paige ve Sasha birlikteliğini daha iyi anlayabilirdim.

Şimdi ise diva devrimi zamanı. Eğer spoiler almadıysanız, bu RAW şovu yeterince sizin için en iyi RAW'lardan biri olmuştur. Doğruyu söylemek gerekirse 2004 Lita ve Trish'in Main Event RAW şovundan beri en etkilendiğim segment oldu diyebilirim.




(English version will be added later)

No comments:

Post a Comment