Friday, July 24, 2015

Hulk Hogan WWE'den Kovuldu

Ölümsüzden, Ölümlüye...
kaynak: http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/839/658/hi-res-5c8c16cd7dc01b0214d711b02bde66cb_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75
WWE, "Ölümsüz" Hulk Hogan'ı ırkçı söyleminden ötürü WWE Shop'tan, sitesinden (Hall of Fame dahil), ve Tough Enough jüriliğinden sildi. National Enquirer gazetesinin radyo bağlantısını paylaştıktan sonra, WWE hemen arkasından efsanevi yıldızını yasakladı.

Yorum - Güreş dünyasının kahramanı, World Wrestling Entertainment (WWE) 'ten yasaklanması üzücü oldu. O çağın hemen hemen her çocuğun modeli Hulk Hogan'dı. Hogan'ı kahraman olarak görüyorlardı. 90'ların Tanrısı gibiydi. Ailesini, daha sonra kendisini öldürmesi nedeniyle Chris Benoit da WWE'de kullanımı yasaklanmaştı. WWE hayranları da 10 yıldan sonra Hulk Hogan'ı görme fırsatı olmuştu.  Böyle bir yorumun ardından işini riske attığını düşünmez mi insan? Hatalı bir davranış gerçekleştirdi. Bu kadar yıldan sonra WWE taraftarı o kadar çok efsaneyi görmek istiyordu ki son zamanlarda, gelecek yılki Wrestlemania'da tekrardan ringe çıkma ihtimali vardı.

Yakın bir zamanda Hulk Hogan'ı WWE'de duyamayacağız. Hulk Hogan'ın taklidi olan "Axelmania"da, Curtis Axel olarak göreceğiz.

No comments:

Post a Comment