Sunday, February 1, 2015

Yer Çekimine Aykırı Olan Justin Gabriel'ın Ayrılışı

source: http://i.ytimg.com/vi/2De9BG6BG_c/maxresdefault.jpg

     Justin Gabriel ayrılışı geçen yılki CM Punk'ı hatırlattı. O da Royal Rumble'da ayrılmıştı. Gabriel daha önceden davrandı. Sadece aralarında fark vardı. Punk kazanmayı beklerken, Justin ben "alt kategori" oyuncusu değilim diyerek ayrıldı. Çok da doğru söylemiş. Nexus'da bile alt statüdeydi. Bireysel bir şampiyonluğu bile olmadı. Takım şampiyonluğuyla yetindi sadece. Ancak her güreşçi gibi şampiyon olmak istedi. WWE o fırsatı çevirdi. NXT'deki debutunu hatırlıyorum. Kazanmasını istediğim çaylak oydu. 2. hafta maça çıkmıştı koçu Matt Hardy'le beraber. NXT'de 3. olmuştu. David ikinci ve Wade ise birinci.  Sonra NXT grubuyla beraber Nexus'u kurdular. Gelmiş geçmiş en iyi gruplardan bir tanesiydi. Ama bir şey eksikti. O eksikliği tamamlayamadan grup dağıldı. Sonra yeni Nexus oldu. Justin Gabriel bu grupla hatırlanacak. Ne Heath Slater'ı ne de Tyson Kidd'le olan takımı kim hatırlayacak birkaç kişi dışında. Belki de tekrardan takım şampiyonu alacakken Tyson sakatlandı. Ve onun için kötüye işaret oldu. Tekrardan aynı formu tutturamadılar. WWE kafasına göre sonra ya face yaptı ya da heel. Peki ya sonuç?

     RAW'da ya da SmackDown'da ne eksikse Justin'le doldurmaya çalıştılar. Yenilecek kişi tabiki de oydu. Nerede iyi bir güreşçi var, WWE onu alt statüye koyar. Ama nerede şampiyon olacak varsa başkası olur. Hak etmeyen!

     Kendi yeteneğini belki de en iyi NXT'de sergileyebildi. Tyson Kidd'le olan ilişkisi orada pek sürmese de hatırlatmaya çalıştılar biz de varız diye. Ama şimdi? Her ikisi de daha iyisini hak ediyor. Daha sonra birkaç feud'a çıkardılar ama yetmedi. Justin'in hayali bu değildi. Kim isterdi ki ana kadrodan NXT'ye düşmek? (gerçi konum NXT değil) Güreşi zaten izlemek istiyorsanız NXT izleyin! Ancak kabullenemedi. Ve bu durumak katlanamayıp ayrıldı.

     Peki, sonuç ne oldu? WWE bir yetenekli yıldızını daha kaybetmiş oldu. Böyle yaptıkça da WWE daha birçok yıldızını kaybeder.
EfeRey  

No comments:

Post a Comment