Saturday, August 19, 2017

AÇIKLAMA | SUMMERSLAM'DE BU YIL VAR MIYIM?

     
     Beklenen an geldi. Yılın en önemli PPV'lardan bir olan Summerslam geldi çattı. Summerslam 2017'ye hazır mıyız?

     Yazın en büyük eğlencesi olan Summerslam haftası bugün başlıyor. NXT TakeOver: Brooklyn III, Summerslam, RAW, Smackdown ve Brooklyn Özel NXT dediğimiz bir haftaya başlıyoruz. 

Birbirinden renkli geçecek olan günlerde neleri bekliyoruz? Aşk, şehvet ve gurur. Şaka şaka... Her yıl kendisini aratmamaya çalışan bir NXT TakeOver: Brooklyn ve 4 yıldan beri New York'un gururu olan  Summerslam. Önemli maçlara ev sahipliği yapacak bu iki şov. Bir yandan Goldberg'ün yenilmezlik serisini geçen Asuka, bir yandan Drew McIntyre'ın ilk NXT TakeOver'ı, bir yandan Brock 4'lü maçta yenilecek mi gibi önemli maçlar olacak. 

Tabi bunların yanında Summerslam'de bu yıl olacak mıyım? 3 yıldan beri bulunduğum Summerslam şovunda ve benzeri NXT, RAW ve Smackdown şovlarında, üzülerekten söylemem gerekirse, bu yıl katılamıyorum. Ancak dönüşüm muhteşem olacak diyerekten kendimi yeni maceralara atıyorum. Bundan böyle yeni bir dönem başladı diyebilirim ve yakında zaten sizinle de paylacağım. Yeni açılacak olan bayraklara vesile olması sebebiyle hoşça kalın.

No comments:

Post a Comment