Sunday, April 12, 2015

Teşekkürler AJ


April Brooks, AJ Lee, 2009'dan beri 2015'e kadar WWE'nin bünyesinde yer aldı. AJ Lee'nin ilk WWE'de yer alışının göstergesi FCW zamanlarında başlar. Orada bir kez Divas Şampiyonu olur bir kez de FCW'nun Kraliçesi ünvanını alır. WWE'de olmanın isteği FCW zamanlarında başlar.

Asıl AJ Lee'yi NXT'den tanırız. NXT'nin 3. sezonu kadınların sezonuydu hatırlayacaksınız. Şu andaki birçok divayı oradan başlattılar göstermeye. AJ Lee, Kaitlyn, Naomi, Maxine, Aksana. AJ Lee NXT'yi 3. olarak bitirmişti. Bu isimler WWE'nin ana kadrosunda bulunmuş isimler. Ve AJ'in ayrılışıyla beraber tek Naomi kaldı o sezondan WWE'de. Wrestlemania'ya kadar kalışı beni biraz heyecanlandırdı çünkü her zaman ayrılacak haberleri alıyorduk. Her 3 ayda bir neredeyse. Sonra her zaman bu haberleri çürütüyordu. Yani bizi sevindiriyordu. Ancak Wrestlemania'ya kadar beklesi iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Wrestlemania'dan hemen 2 gün sonra (Salı) ayrılık haberini aldık. Pazartesi günkü RAW'da 6'lı Divaların takım maçında yer aldı. Partnerleri Naomi ve Paige karşılarında Natalya ve Bella kardeşler. Açıkçası ayrılışı beni üzdü. Çünkü yeni divalardaki bakış açısını değiştirdi. Attitude Era dönemini hatırlatan konuşmalarıyla şova renk kattı. Son zamanların en iyi "laf" yapan divasıydı. WWE'yi çocukluğundan beri istediğini herkes biliyor artık. Çok küçük bir ihtimal Lita'yı hatırlatıyordu.

Bir diğer neden ise bu çılgınlığı çok iyi senaryolar yarattırdı. Dolph Zigger, Kane, CM Punk ve John Cena ilişkileri... Aslında çok uzun bir yolculuktu şimdi baktığımızda. Çok ay yedi. Peki, değdi mi?

Son olarak ise yeteneği. Hepimiz biliyoruz ki Lita'nın röportajıyla beraber WWE'de yer alması olağanüstü. Kendini WWE kadrosuna kanıtladı iyi olduğunu. Teknik anlamda çok iyi bir diva. Belki boyu onun dezavantajı oluyor. Çok çocukça yapıyor gibi gözükebiliyor bazen. Ama ne önemi var ki? WWE onun her zaman arkasında kaldı. Ona destek oldu. 

Açıkçası AJ Lee, WWE'den hiç ayrılmayacak dediğim divalardan biriydi. Olağanüstü koşullar hariç. En büyük hayalini bir ömür boyu geçirecek gibi gelmişti. Twitter'dan da takip ederseniz CM Punk gibi Marvel'a düşkünlüğü ve video oyunlarını çok sevdiğini ve artık Punk'la bir sürü oyun oynayacakları görünüyor. Ayrıca, güreş severlerle iletişimi çok iyi görünüyor.

AJ'den arta kalanlar ise gerçekten ringde güçlü olduğu. Rey Mysterio nasıl erkeklerde "Küçük ama Büyük Adam" görüntüsü varsa AJ içinde aynı şey geçerli. 3 defa Diva şampiyonu ve 2. şampiyonluğunu 295 gün elinde tuttu. Bu inanılmaz bir süreç divalar için. Bu süreci hakettiğine inanıyorum. Birçok anı bıraktı AJ bizde, elimizden gelen ise mutlu ve geleceğinin en iyi şekilde gerçekleşmesi.

En iyi dileklerimle...

#TeşekkürlerAJ - #ThankYouAJ

AJ Lee hatırasına yapılan bir video
https://www.youtube.com/watch?v=DKF-b0pOfDs


(Hamile olduğu dedikoduları var. Ancak tamamen mi emekli oldu bilinmiyor.)

No comments:

Post a Comment