Thursday, April 23, 2015

Tough Enough'a hazır mıyız?


WWE'de son zamanlar Tough Enough konuşuluyor. Tough Enough nedir peki?

Tough Enough USA Network'te bir zamanlar çıkmış WWE'nin yarışma formatıdır. Bu yıl kaç yarışmacı katılacak bilmiyorum ama 2011'de yapıldığı zaman 15 yarışmacı vardı. Büyük ihtimalle yine aynı rakamdır. WWE'nin aslında her yıl yapması gereken yarışma türüdür bence. USA Network olmasa bile en kötü WWE Network'te yayınlanması gereken bir formattır. Peki formata gelirsek ne var içinde? 15 yarışmacının içinde bulunduğu ve "birincinin" WWE kontratı kazanması. Müthiş bir fırsat WWE'ye katılmak için. Ancak tabi ki WWE'nin kriterleri var. 14-15 hafta boyunca ilk bölümden itibaren birer yarışmacı ayrılıyor. En sona kalan ise birinciyi belirlemiş oluyoruz. Her gün sabahın erken saatinde kalkıp spor antremanı, daha sonrasında ringe dair çalışmalar, sonrasında kendinizi zorlayacak aktiviteler ve sonunda ise yeteniğinizi belirleyen bir yarışmaya giriyorsunuz. Bunlar bir bölümde yayınlanıp her hafta göreceğimiz şeyler. 

Bu yazıyı yazmamın sebebi siz de WWE Tough Enough'a katılabilirsiniz. Başvuru formunuzu doldurduktan sonra, sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak ve videonuzu Youtube'a koyarak bu yarışmanın parçası olabilirsiniz. Şanslıysanız kabul edilirsiniz. 

Geçenki Tough Enough'da tamamen başka birisinin kazanması gerekirken Andy'nin kazanması hayal kırıklığı yarattı. Ve üstüne üstük Andy WWE'de bir kere bile göremedik ringte. Kazanma sahnesi dışında. Üçüncü olan Jeremiah'ı ya da ikinci olan Luke'un kazanmasını tercih ederdim. Ki Luke kazandırsalardı görme ihtimalimiz daha yüksekti. WWE'de olmamasının bir sebebi de vardı ancak hatırlamıyorum. Uzaklaştırılmıştı diye hatırlıyorum bir nedenden dolayı. Bakalım haziranda ne göreceğiz?

Ve o yarışmada olup tek WWE'ye katılan isim ise Ariane yani Cameron. Kendisini tebrik ediyorum açıkcası. Dikkati çekilmesi nokta ise ilk elenen ismin, tek WWE'de olan o olması garip bir duygu uyandırıyor aslında.

kaynak: http://cdn.wrestling-edge.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/09/Cameron.jpg

Ayrı bir not ise ikinci elenen Matt Cross şimdi "Son of Havoc" olmuş. Açıkcası resim araştırırken Matt Cross'un devam ettiğini bilmek sevindirici. Çünkü tekrardan izlemeye başladığımdan beri "Yazık oldu" demiştim. Çünkü yeteneğinin olduğunu bilip elenmesini iyi karşılamamıştım.
Daha önceden WWE deneme maçlarına ve ROH'dan gelme birisi.
(İyi bir vücuda sahip olmuş Matt.)

kaynak: http://crazymax.org/newsite/wp-content/uploads/2015/03/Lucha-Underground-020415-Son-of-Havoc-600x359.jpg

Yeni Tough Enough kim olacak? Ya da kazanan gerçekten WWE'de yer alacak mı?
eferey

No comments:

Post a Comment