Sunday, January 24, 2016

Get ready to fly!


     Is it really happening that our dream come true today or tomorrow? We wait for a long time to see this moment. Lately, the name that news mentiones a lot with WWE, 'The Phenomenal" AJ Styles is really  in WWE? Does he come together with their WWE fans? Even now , I am writing this creepily. How will we affect this lively on tomorrow by the end of the show? He will not compete tonight's Royal Rumble match unfortunately but we will see him at tomorrow's show, RAW. Even if he competes todays match, WWE will not make him winner. But it is sure that WWE world will change in 1-2 days. I think we will see former superstars that havent seen lately. One shot and gone again. But the superstar we see will shock us.

     Anyway, every WWE fan that have WWE game, created or downloaded him. We dont need to create or download him anymore. He will be already created by WWE designers. Inarguably, AJ Styles is one of the most talented guys in this era. I remember it like yesterday that he faced Sting, Kurt Angle and Samoa Joe in TNA. Besides, he faced X-Division. He was 2-time TNA World Heavyweight Champion and 6-time TNA X-Division Champion. We will see that how many title will AJ hold WWE title soon? But I have a fear that his return reign or his WWE adventure will end up soon. Because as we all know it is WWE.

     When we mention AJ, we couldnt say anything without Bullet Club. The faction, Bullet Club is built in New Japan Pro Wrestling. According to rumours, Bullet Club moves to WWE. Doc Gallows, Karl Anderson and Nakamuru will compete under NXT contract where AJ Styles will compete under main roster contract. The other Bullet Club member expected to leave their promotion soon and arrive Orlando, Florida. I somehow expect Finn Balor will be one of the member of newly Bullet Club if it is considered. So we will not see Demon Balor anymore.

     The expected moment comes soon. Lets say it is the end of words. Start the countdown of the return of AJ Styles. Get ready to fly. Because, it would be certainly WWE's greatest return in  a decade!

Uçmaya hazırlan!


     Uzun zamandan beri beklediğimiz zaman gerçekten de bugün ya da yarın gerçekleşecek mi? Son zamanlarda adı çokça WWE ile anılan 'The Phenomenal" AJ Styles, sonunda WWE taraftarlarıyla yıllar sonunda kavuşacak mı? Şu anda yazarken bile tüyler ürpertirken yarın akşam için sabırsızlanan bir WWE ailesi var. Büyük ihtimalle bugün Royal Rumble maçında olamayacak olsa da (ki olmasını çok isterim) yarın RAW'da dönüşünü göreceğimizi inanıyorum. Royal Rumble'a katılsa bile WWE, kazandıracağını düşünmüyorum. Ancak şu kesin ki 1-2 gün içinde WWE dünyası değişeceğini hissedebiliyorum. Bugün, Royal Rumble'da AJ olmasa bile başka bir yıldızı görürüz gibi geliyor. Her yıl tabi ki de rumble maçında gözüküp bir daha gözükmeyen bir isim olacaktır. Ancak yine şaşırtacak bir isim bekleyebiliriz.

     Neyse, her WWE fanı WWE oyununu oynarken ya AJ Styles'ı yapmıştır ya da indirmiştir. Ve sonunda bunu yapmamıza gerek kalmayacak. AJ Styles, dönemin en iyi güreşçilerinden bir tanesi kesintisiz. Daha dün gibi hatılıyorum Sting'le, Kurt Angle'la, Samoa Joe ile karşılaştıklarını. E tabi bir de X-Division zamanları vardı. 2 kere TNA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu ve 6 kere X-Division Şampiyonu oldu. Bakalım kendi şamiyonluk tarihine Styles, WWE'de neler eklenecek? Ancak bir korkum var ki ya kısa sürecek WWE serüveni ya da pushu hemen alınacak gibi bir durumu da göz önünde bulundurmak lazım. Çünkü WWE bu.

  Tabi, AJ'den bahsederken Bullet Club'dan bahsetmeden olmaz. New Japan Pro Wrestling'de kurulan bir gruptur. Bullet Club'ın WWE'ye taşınacağı gibi bir dedikodu var. AJ Styles'ın ana kadroda gözükmesi bekleniliyor direk. DOC Gallows, Karl Anderson ve Nakamuru'ya kısa sürede anlaşaması bekleniliyor. Ancak NXT'de olma ihtimalleri daha yüksek. Ben nedense Finn Balor'ın da Bullet Club gibi bir şey gerçekten olursa aralarında olacağını düşünüyorum. 

     Yıllardan beri beklenen an geliyor. Kelimeler klavyeye kifayetsiz kalıyor. AJ Styles için geri sayım başlasın. Uçmaya hazırlanın. Çünkü, son yılların en iyi WWE dönüşü olacağı kesin!

Thursday, January 21, 2016

AUSTIN ARIES İMZA ATMAYA ÇOK YAKIN


     Total Nonstop Action (TNA)'den tanıdığımız Austin Aries, WWE ile kontrat imzalamasına çok az bir süre kaldı. Aldığımız habere göre Austin Aries sağlık kontrolünden başarıyla geçti. Başarılı güreşçi Aries de sadece WWE'nin kontrat çağırmasını bekliyor ve bu da çok yakın bir zamanda olacağı anlamına geliyor.

Austin Aries kimdir peki?

     TNA ile ünleşen, 1 kere TNA Dünya Şampiyonu, 6 kere X-Division Şampiyonu ve Bobby Roode'la beraber 1 kere Takım Şampiyonu olmuştur. TNA'nin sevilen ismidir. Heel olarak başarılı işler başardı. TNA'den ayrı olarak ROH'da da tanınan bir isimdir. 2 kere Dünya Şampiyonu ve Roderick Strong'la beraber 1 kere Takım Şampiyonu olmuştur.

     Austin Aries, WWE ile anlaşması halinde NXT kadrosuna gitmesi planlanıyor. Yani NXT'ye yeni bir can geliyor.  Son zamanlarda ününü kaybeden TNA'nin yeni enerjisi NXT'ye gidiyor. Aslında son zamanlarda TNA yıldızlarını NXT'de görmeye başladık. Bu da benim açımdan iyi. Çünkü gerçekten NXT'ye önem veren bir insanım ve zaten varlığı da seyirciler tarafından hissediliyor. Bunu da WWE görüyor. Açıkçası Neville'ın, Kevin Owens'in, Charlotte'in, Becky'nin, Sasha'nın ve The Ascension'ın NXT'den ana kadroya gidişi ve yakında Sami Zayn'nin, Finn Balor'un ve Bayley'nin ana kadroya katılacak olması bende kötü bir dürtü oluşturdu. Aynı enerjiyi tekrardan NXT'de hissedebilecek miydik? Aynı etkiyi yeniler gösterebilecek mi? gibi gibi sorular aklımda oluşuyor. Çünkü WWE'nin geleceği şu an orası. Ve açıkçası saydığım isimler tekrardan NXT'ye geri dönmeleri daha iyi olur. Tyler Breeze'i, Kalisto'yu ve Bo Dallas'ı da eklemek lazım tabi. Çünkü ana kadroda ne kadar çok onları gördük ki? Ya da NXT'deki kadar zevk alabiliyor muyuz onlardan şimdi. Ve şimdi son demlerini yaşıyorlar Zayn, Balor ve Bayley. Tabi üçü de ana kadroda olmak istiyorlar ama ne kadarını bulabilecekler tabi orası tartışılır. Austin Aries tabi ki hepsine bedel olmayacaktır haliyle. Ama bu da bir başlangıç olarak görülebilir.

GÜNCELLEME: AUSTIN ARIES, NXT'DE!
Bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın!
@EfeReyShow

AUSTIN ARIES CLOSE TO SIGN?


    Austin Aries (betterly known in TNA) is close to sign a contract with WWE soon. According to our sources, he did through medical examination successfully. A talented wrestler Austin Aries, is waiting for called up to sign with WWE. And it seems that it is coming to happen soon.

So who is Austin Aries?

     He crowned 1 time TNA World Champion, 6 times X-Division Champions and 1 time Tag Team Champions with Bobby Roode. He was popular and being clapped in TNA. As a heel, he did several good jobs successfully. He was also popular in ROH wrestling company. He crowned 2 times World Champion and 1 time Tag Team Champions with Roderick Strong. 

     Austin Aries, if he signs a contract with WWE, he is considered to wrestle in NXT. So it means that a new excitement is coming to NXT brand. While losing wrestling spirit in TNA is gone, NXT gains a different taste of view. Recently, we have seen TNA superstars in NXT. It is quite good for me. I really care for NXT and the wrestling fans also like what is going on in NXT. And the company also sees that feelings. Honestly the lack of Owens, Neville, Charlotte, Becky, Sasha and The Ascension hurts me and also Balor, Zayn and Bayles are going to leave NXT to main roster soon. So I think that what is left in NXT. Can WWE make the same energy as past or can newcomers make feel the same thoughts like we feel. NXT is future like Triple H says. The list of that I told you, was better in NXT as storyline. They did better jobs for sure. And I can also add Kalisto, Bo Dallas and Tyler Breeze. How many times did we them in RAW and actually do something cool lately? Now, do we feel like they are really superb like in NXT? For Balor, Bayley and Zayn, they also do their final matches there. Sure, they will be in main roster. But can they change their future? Of course, Austin Aries could not fill all the superstars that are gone. But at least, it can be the the sparkle of beginning.

UPDATE: AUSTIN ARIES IS IN THE NXT BUILDING!
Don't forget to follow us on Twitter!
@EfeReyShow

Tuesday, January 19, 2016

The disaster of Royal Rumble 2016


Royal Rumble event is the one of the important shows alongside with Wrestlemania, Summerslam and Survivor Series. It is one of the Big Four. Why? Because there is Royal Rumble Match. This match is included in 30 men over the top elimination stipulation.  Match starts with 2 superstars and a new superstar enters in every 90 minutes until 30 men participate. Superstar is not eliminated until the feet step on the outside of the ring.  But the most important in the Royal Rumble match is "Who participates in the match?" rather than match idea. 

"Any Return? Any Debut? Any NXT superstar to main roster? or any former superstar shows up?"

With those questions, Royal Rumble match becomes the one of the my favourite match. Maybe the most. After Wrestlemania, Royal Rumble event  is worth to wait. But this year's event, which is 29th annual show, all we see nothing but disappointment. Why?



Nowadays, WWE, have had bad days due to injuries. With the injuries, it may become the worst royal rumble match. Look at these names who will not participate! John Cena, Daniel Bryan, Randy Orton, Seth Rollins ve Cesaro. The most popular superstars will not be there on the card due to injuries. Those superstars are the ones who we would like to see their winning. Grabbing their belt and enjıy their moment. At least, they will push their best to stay the final four. It seems like that this years royal rumble match is for mid-carders.

Along, Sin Cara's injury (turns to Kalisto's individual push), the serious condition of Tyson Kidd and the uncertanity of Wade Barrett... are in progress.

Not only superstars had injuries but also Divas got injuries: Nikki Bella and Sasha Banks. without The diva version of John Cena, former Diva champion, her sister is crashed viscously. Brie Bella enters the ring always in the losing side like Team B.A.D. Without former NXT Women's Champion Sasha Banks, Team B.A.D. is nothing but bullshit. They always lose. So Divas division leads to thce champ Charlotte, Becky, Paige and the return of Natalya. 


So, who will win the Royal Rumble Match? Who conquers? Probably, Roman Reings and he will have new record (the longest time in the ring). Or the beast incarnate Brock Lesnar. But personally, I do not want to see their victory. There is a speculation that Triple H will participate in the match but I think he will not make it. For my personal view, my 'the one' who has to prove himself a lot more than anyone is Dolph Ziggler. 


Don't forget to follow us on Twitter!
@EfeReyShow

Royal Rumble 2016 Faciası


Royal Rumble günü WWE'nin en önemli şovlarından biridir. Wrestlemania, Summerslam ve Survivor Series şovlarının yanında bir de Royal Rumble vardır. Dört önemli arasındadır. Neden mi?
Çünkü Royal Rumble maçı vardır. Royal Rumble maçı 30 kişilik bir elemeli maçtır. Maça 2 kişi başar ve 90 saniyede bir yeni birisi gelir. 30 kişi tamamlanana kadar bu böyle devam eder. İki ayağı ringin dışında yere değene kadar elenmemiş sayılır. Ancak değdiği anda elenirsiniz. Ama maçta, en önemli şey aslında, 30 kişinin içinde kim yer alacağıdır. 

"Geri dönüş olacak mı? Debut olacak mı? NXT'den ana kadroya birisi geçecek mi? Ya da eskilerden birisi gözükecek mi?"

gibi gibi sorular. İşte bu sorular benim en sevdiğim 4 maç tipinin içine giriyor. Belki de en sevdiğim diyebilirim. Wrestlemania'dan sonra beklediğim şovlardan biridir. Ancak bu yıl 29.su düzenlenecek olan şovda hayal kırıklığından başka bir şey yoktur. Neden mi?



WWE'nin en kötü dönemlerinden biri olarak geçebilir tarihe. Royal Rumble kalitesi açısından çok eksik bir şov olacak. John Cena, Daniel Bryan, Randy Orton, Seth Rollins ve Cesaro gibi isimler bu önemli maçta yer alamayacak. Bu isimler de kazanmasını istediğimiz isimler. En azından sonları zorlayacak isimler. Bu yılki şov, mid-carder'ların maçı olacaktır. 

Bunların yanı sıra Sin Cara sakatlanması (Kalisto'ya bireysel bir push sağlaması), Tyson Kidd'in ağır durumu ve Wade Barrett'in belirsizliği sürmekte.

Divalarda da iki önemli eksik var: Nikki Bella ve Sasha Banks. Divaların John Cena'sı, eski Diva Şampiyonu Nikki Bella, yokluğu kardeşi tarafından eziliyor. Brie sadece yenilmek için ringe çıkmaya başladı. Nitekim eski NXT Women's Şampiyonu Sasha Banks'in olmayışı da Team B.A.D. için de aynı ortamı doğuruyor.Ortamın efendileri de Charlotte, Becky Lynch, Paige ve sakatlıktan geri dönen Natalya'ya kalıyor.



Peki bu Royal Rumble'ın efendileri kim? Büyük ihtimalle Rey Mysterio'nun rekonu geçecek olan Roman Reigns ya da Brock Lesnar. Bu ikisinin kazanacağını düşünüyorum pek istemesem de. Triple H'in maçta olma tahminleri yürütülüyor ama olsa dahi kazanacağını düşünmüyorum. Favorim ise ,kaç defa daha kendisini kanıtlaması gereken, Dolph Ziggler.


Bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın!
@EfeReyShow