Thursday, January 21, 2016

AUSTIN ARIES İMZA ATMAYA ÇOK YAKIN


     Total Nonstop Action (TNA)'den tanıdığımız Austin Aries, WWE ile kontrat imzalamasına çok az bir süre kaldı. Aldığımız habere göre Austin Aries sağlık kontrolünden başarıyla geçti. Başarılı güreşçi Aries de sadece WWE'nin kontrat çağırmasını bekliyor ve bu da çok yakın bir zamanda olacağı anlamına geliyor.

Austin Aries kimdir peki?

     TNA ile ünleşen, 1 kere TNA Dünya Şampiyonu, 6 kere X-Division Şampiyonu ve Bobby Roode'la beraber 1 kere Takım Şampiyonu olmuştur. TNA'nin sevilen ismidir. Heel olarak başarılı işler başardı. TNA'den ayrı olarak ROH'da da tanınan bir isimdir. 2 kere Dünya Şampiyonu ve Roderick Strong'la beraber 1 kere Takım Şampiyonu olmuştur.

     Austin Aries, WWE ile anlaşması halinde NXT kadrosuna gitmesi planlanıyor. Yani NXT'ye yeni bir can geliyor.  Son zamanlarda ününü kaybeden TNA'nin yeni enerjisi NXT'ye gidiyor. Aslında son zamanlarda TNA yıldızlarını NXT'de görmeye başladık. Bu da benim açımdan iyi. Çünkü gerçekten NXT'ye önem veren bir insanım ve zaten varlığı da seyirciler tarafından hissediliyor. Bunu da WWE görüyor. Açıkçası Neville'ın, Kevin Owens'in, Charlotte'in, Becky'nin, Sasha'nın ve The Ascension'ın NXT'den ana kadroya gidişi ve yakında Sami Zayn'nin, Finn Balor'un ve Bayley'nin ana kadroya katılacak olması bende kötü bir dürtü oluşturdu. Aynı enerjiyi tekrardan NXT'de hissedebilecek miydik? Aynı etkiyi yeniler gösterebilecek mi? gibi gibi sorular aklımda oluşuyor. Çünkü WWE'nin geleceği şu an orası. Ve açıkçası saydığım isimler tekrardan NXT'ye geri dönmeleri daha iyi olur. Tyler Breeze'i, Kalisto'yu ve Bo Dallas'ı da eklemek lazım tabi. Çünkü ana kadroda ne kadar çok onları gördük ki? Ya da NXT'deki kadar zevk alabiliyor muyuz onlardan şimdi. Ve şimdi son demlerini yaşıyorlar Zayn, Balor ve Bayley. Tabi üçü de ana kadroda olmak istiyorlar ama ne kadarını bulabilecekler tabi orası tartışılır. Austin Aries tabi ki hepsine bedel olmayacaktır haliyle. Ama bu da bir başlangıç olarak görülebilir.

GÜNCELLEME: AUSTIN ARIES, NXT'DE!
Bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın!
@EfeReyShow

No comments:

Post a Comment