Sunday, January 24, 2016

Uçmaya hazırlan!


     Uzun zamandan beri beklediğimiz zaman gerçekten de bugün ya da yarın gerçekleşecek mi? Son zamanlarda adı çokça WWE ile anılan 'The Phenomenal" AJ Styles, sonunda WWE taraftarlarıyla yıllar sonunda kavuşacak mı? Şu anda yazarken bile tüyler ürpertirken yarın akşam için sabırsızlanan bir WWE ailesi var. Büyük ihtimalle bugün Royal Rumble maçında olamayacak olsa da (ki olmasını çok isterim) yarın RAW'da dönüşünü göreceğimizi inanıyorum. Royal Rumble'a katılsa bile WWE, kazandıracağını düşünmüyorum. Ancak şu kesin ki 1-2 gün içinde WWE dünyası değişeceğini hissedebiliyorum. Bugün, Royal Rumble'da AJ olmasa bile başka bir yıldızı görürüz gibi geliyor. Her yıl tabi ki de rumble maçında gözüküp bir daha gözükmeyen bir isim olacaktır. Ancak yine şaşırtacak bir isim bekleyebiliriz.

     Neyse, her WWE fanı WWE oyununu oynarken ya AJ Styles'ı yapmıştır ya da indirmiştir. Ve sonunda bunu yapmamıza gerek kalmayacak. AJ Styles, dönemin en iyi güreşçilerinden bir tanesi kesintisiz. Daha dün gibi hatılıyorum Sting'le, Kurt Angle'la, Samoa Joe ile karşılaştıklarını. E tabi bir de X-Division zamanları vardı. 2 kere TNA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu ve 6 kere X-Division Şampiyonu oldu. Bakalım kendi şamiyonluk tarihine Styles, WWE'de neler eklenecek? Ancak bir korkum var ki ya kısa sürecek WWE serüveni ya da pushu hemen alınacak gibi bir durumu da göz önünde bulundurmak lazım. Çünkü WWE bu.

  Tabi, AJ'den bahsederken Bullet Club'dan bahsetmeden olmaz. New Japan Pro Wrestling'de kurulan bir gruptur. Bullet Club'ın WWE'ye taşınacağı gibi bir dedikodu var. AJ Styles'ın ana kadroda gözükmesi bekleniliyor direk. DOC Gallows, Karl Anderson ve Nakamuru'ya kısa sürede anlaşaması bekleniliyor. Ancak NXT'de olma ihtimalleri daha yüksek. Ben nedense Finn Balor'ın da Bullet Club gibi bir şey gerçekten olursa aralarında olacağını düşünüyorum. 

     Yıllardan beri beklenen an geliyor. Kelimeler klavyeye kifayetsiz kalıyor. AJ Styles için geri sayım başlasın. Uçmaya hazırlanın. Çünkü, son yılların en iyi WWE dönüşü olacağı kesin!

No comments:

Post a Comment