Thursday, February 11, 2016

Ready Willing and Gable



NXT'nin parlayan takımı American Alpha (Chad Gable ve Jason Jordan), büyük işler çıkaracak gibi gözüküyor. NXT'de toplamda 6 ana takım var zaten. Vaudevillians, Blake & Murphy, Enzo & Colin, Dash & Dawson, Hype Bros ve American Alpha takımı. Vaudevillians ana kadroya çağrılmayı bekliyor ancak çok fazla geleceklerini olduklarını zannetmiyorum. Blake & Murphy erken çağrılmazlar çünkü NXT'de takım eksikliği var. Enzo ve Cassady yakında NXT'den ayrılacaklar. Dash & Dawson ikilisi bana Basham Brothers'ı hatırlatıyor. Ana kadroya çıksalar bile push alabileceklerini çok zannetmiyorum. Ve geriye de American Alpha kalıyor. NXT'de takım şampiyonluğunu almadan gitmezler diye düşünüyorum. Hak ediyorlar. 

Chad Gable'in teknik bir güreşçi olması, giyimi ve tarzı Kurt Angle'ı andırıyor çoğumuzda. Ki bu da kötülenecek bir şey değil. Eğer WWE bunu görürse, çok iyi bir geleceği var bu şirkette. Sıradaki Kurt Angle diyebiliriz. Her ikisininde Olimpiyat geçmişi var. Sadece madalya alan Kurt Angle'dı. Ama bu Gable'ın yeteneğini küçümsemez. Geçen senenin ortalarından itibaren takım olan ikili, ilk başlarda bana Shelton Benjamin ve Charlie Haas ikilisini hatırlatıyordu. 


Shelton Benjamin verdiği emeğin karşılığını WWE'de bulamadı. Bir Dünya şampiyonluğunu hak ediyordu. American Alpha ayrılsa Jason Jordan da aynı kaderi paylaşır. İlk başlarda ikilinin arasındaki ilişkiyi çözemesem de kısa sürede beni kendilerine bağladılar. NXT'de boy gösteren American Alpha, umuyoruz ki bu bağlarını kısa bir sürede kaybetmezler. Ready Willing ve ... (onun adını söyle!)


The shinning tag team of NXT, American Alpha (Chad Gabla and Jason Jordan), seems to have a great future in WWE. There are just 6 main tag teams in NXT. Vaudevillians, Blake & Murphy, Enzo & Colin, Dash & Dawson, Hype Bros and American Alpha. Vaudevillians expected to be called up. But I dont see they have a great career in main roster. Blake & Murphy couldnt leave NXT soon. They are great and NXT doesnt have tag team enough. Enzo and Cassady are expecting to be called up soon. The tag team of Dash & Dawson seems like Basham Brothers. It seems like they wont have a chance in main roster to become champs. So, American Alpha is left. I think that they will not leave NXT until become tag team champs.

Chad Gable's techical background wrestling, style and attire seems like Kurt Angle which is not bad. If WWE sees that, the one of American Alpha member Gable has a great future in WWE. He will be next Kurt Angle. Both have Olympic Games background. Kurt Angle won the medal which Gable did not. I do not underestimate Gable. Gable is a perfect wrestler. They united last mid-summer. They seemed to me like the team of Shelton Benjamin and Charlie Haas.

Chad Gable = Charlie Hass
Jason Jordan = Shelton Benjamin

WWE didnt give Benjamin what he deserved. And he couldnt find better thing in WWE. He deserved to become Worldh Heavyweight champion. If American Alpha breaks up, JJ will have same destiny. First, I didnt understand the relationship of them when they gave a sneak peek. But they connected me sooner that I thought. I hope that the showing off American Alpha team will not lose their connection nearby. Ready Willing and ... (say his name!)

No comments:

Post a Comment