Sunday, June 19, 2016

Brand Extension | WWE Eski Yıldızlarıyla İletişime Geçti

kaynak: http://www.wallpapers.ws/pic/201504/2560x1600/wallpapers.ws-36183.jpg


HAZIR MIYIZ?

Forbes'a göre WWE, Brand Extension'ın gelmesiyle beraber, eski yıldızlarına iletişim kurmaya başladı. RAW ve SmackDown ikiye bölündüğünde sadece 5-6 NXT yıldızının gelmesiyle olamayacağını düşündü ve topu eski yıldızlarına çevirdi. 

Listede olan kişiler genellikle SmackDown adında olacak kişiler. Ancak bunlar sadece kontak kurma listesi. Hepsi red de edebilirler, kabul de edebilirler. Ancak eleyerek seçeceği kesin WWE'nin. Ama çoğu popüler olan starlar. Listede kimler mi var?

Goldberg, Kurt Angle, Jeff Hardy, Rey Mysterio, Carlito, John Morrison, Shelton Benjamin, JTG, Shad Gaspard, Beth Phoenix, Melina, Kelly Kelly, Mickie James ve daha fazlası...  Liste genelinde çoğu yaşlar 40 üstünde. 

Daha önceden bilindiği gibi Carlito'nun geri dönme ihtimali vardı. Çünkü o zaman Alberto Del Rio olmadığı için (2014-2015 arası) latin bir iyi güreşçinin olması gerekiyordu. Bunun için Carlito'yla iletişime geçmişlerdi. Sadece gelmemesinin sebebi alacağı parayı az bulmasıydı ve geri çevirmiş teklifi.

Kurt Angle'ın kabul etmesi halinde American Alpha'yla SmackDown'da takım olacağı söyleniyor. Yani bu da Kurt Angle gelmesi halinde bir grup daha belli oldu draftlarda. 

Kaç yıl bekledik bunun için...

Demek ki bu kadar isim Brand Extension'la beraber iletişime geçilecekmiş. Gerçekten SmackDown'un canlı olması ve ikiye ayrılmasının birçok yararı var. Hatta negatif bir tarafı gözükmüyor bile. Her yıl Wrestlemania gibi Draft zamanını beklerdim. Zamanları her yıl değişse de uzun bir süre devam etti. 5 yıllık aranın ardından tekrardan geri döndü. Zaman geçtikçe eskilerin de ne kadar önemli olduğunu tekrardan hatırlıyoruz. Goldberg dönse tek bir Wrestlemania maçına geri döneceğini duymuştum. Ancak diğerlerini yine her hafta göreceğimizi hayal edemiyorum bile. Tabi bu dediğim şeyler kabul ettiklerinde gerçek olacak. Ancak hayali bile Temmuz ayını iple çekmemizi sağlıyor. 

Yeni Dönem'le beraber kadroları eskilerle de doldurmak isteyen WWE inşallah bunu başarır. Çünkü artık gerçekten de bu jenerasyonun bu güreşçileri görmeye ihtiyacı. Umarım, eskiden alamadıkları kemerleri şimdi alırlar.

edit
NOT: Bunlar sadece rapordur. İletişime geçecek kişi kabul de edebilir etmeyebilir de. Listedekiler kesin geliyor yazmıyor. Sadece söylenti!

...Efe Rey Show

No comments:

Post a Comment