Wednesday, June 22, 2016

NXT'den Çağrılması Beklenen 5 Star



1- BAYLEY






Bilek sakatlığından ötürü bir süre ringlerde ayrı kalan Bayley, ana kadroya çıkmasını engelledi. Her ne kadar NXT'nin evi olduğunu söylese de, şüphesiz, artık ana kadro heyecanını tatmalı! NXT'deki kadın güreşçilerin de yetersiz olduğu için ve "NXT'deki En İyi Kadın Güreşçi" modeline kimse ulaşamadığı için Bayley bir süre daha NXT'de kaldı. Açıkçası hala da onun yerini kimse alamadı. Carmella hala NXT yazarları tarafından yetersiz gözüküyor. Asuka'nın bundan sonraki rakibi Carmella olması ihtimal ancak Bayley o süre ya üçlü maç olarak ya da direk ana kadroda olacağını düşünüyorum. Draft 2016'yla beraber Bayley'nin ana kadroya çıkmasına çok az kaldı gibi gözüküyor. Eğer draftlarda kendisini göremezsek Summerslam'den sonraki RAW'da kendisini bekliyorum. Çünkü bu sene içinde artık kendisini RAW'da veya SmackDown'da ring'de yerini alacaktır. Four Horsewomen'dan sadece geriye Bayley kaldı. Aslında ilk Wrestlemania'dan sonra Sasha kemeri kazanıp karşına çıkacaktır diye umut etmiştik ancak nasip bu yaz dönemine aitmiş. 

Acaba Izzy'de seyircilerin en ön koltuğunda görecek miyiz RAW'da ya da SmackDown'da? 





2- BLAKE AND MURPHY






Bu ikili NXT'de yapması gereken her şeyi yaptığını düşünüyorum. Sadece geriye kalan ana kadroya çağrılmaları kaldı. İlk başlarda kendileri birlikteyken daha sonra aralarına Alexa Bliss katıldı. Şimdi tekrardan ayrıldı. NXT'deki gidişata göre şimdi "Blake vs. Murphy"i görebiliriz. Ancak bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Eğer tekli olarak devam edeceklerse yenilen taraf olarak devam edeceklerdir. Takım olarak ana kadroda yine belli bir süre iyi işler yapabilirler. İyi bir birleşimleri olduğu ortada. Takım olarak uyumu iyi ve zamanla daha da iyi kombine oldular. Alexa'yla beraber iyi bir trio çıkmıştı. Ancak dağılmaları ana kadroya çıkışını erteler. Yakında çağrılmazlarsa ana kadro debutu seneye sarkar. Eğer bu ikiliyi göremezsek yakında "American Alpha"yı görürüz kadroda. 

Bu yazı geçen hafta yazılmıştır. (Blake ve Murphy tam olarak bireysele dönmüştür. Ve çıkması şu an muhtemel değil.) 





3- ASUKA





NXT'nin Kadın Şampiyonu Asuka, her ne kadar da kendisini gösteremese de neler yapabileceğini gösterdi ve böyle bir yeteneğin ana kadroda olması gerekiyor. Tekrardan ana kadronun kadınların eksikliği olmasıyla beraber yeni bir heyecana ihtiyaç var. Bayley'nin yanında Asuka, yeni bir dinamik hazırlayabilir bizlere. Brooklyn şovundan önce ana kadroya çıkmışsa eğer, Brooklyn'de kemeri kaybetmesini bekliyorum. Şu an televizyona çıkan starlar: Charlotte, Dana Brooke, Natalya ve Becky Lynch. Canlı şovlarda da bunlara Sasha, Eva Marie, Summer Rae ve Paige ekleniyor. Ancak bunlar televizyona düzgün aktarılmadığı sürece yetersiz kalacak. Bunlar Brand Extension'la düzelmesini bekliyorum. Sasha büyük bir oranla Summerslam'de Charlotte'la karşılaşalacak ve kemeri kazanacaktır. Paige ve Summer Rae'ye de iyi bir gidişat gerekiyor. Bu hikayeyi iyi yönde etkileyebilecek olanda Asuka'dır. Ana kadronun Asuka'ya ihtiyacı var.  






4- FINN BALOR





Uzun bir zamandan beri istediğimiz Finn Balor'ın ana kadroya çıkışı çok yakın! NXT'nin favori ismi olan Balor için ayrılma çanları çalmaya başladı. Summerslam'den önce ana kadroya çıkışı kesin olarak beklenen isimlerden biri Finn. Ancak "The Demon" karakteri biraz bekleyecek gibi gözüküyor. Çünkü "The Balor Club" veya "Bulletproof" dediğimiz bir grup oluşacak. Bu Karl Anderson ve Luke Gallows ikilisiyle olabilir de olmayabilir de. PPV'larda da tekli maçlarda grup dağılana kadar demon karakterini göremeyeceğiz gibi gözüküyor. Hideo Itami'nin takım arkadaşı olarak gelen Balor, sonunda ana kadro yıldızlarının yanında boy gösterecek isimler arasında. Bayley gibi eğer Summerslam'e kadar gözükmezse Summerslam'den sonraki RAW'da göreceğiz. Ancak draftlarda kesin çıkacak isimler arasında dediğim gibi. 






5- SHINSUKE NAKAMURA





"Strong Style" Nakamura geldiğinden beri, gözlerimiz onun üstünden ayrılmadı. Yeteneğini görmemek imkansız. NXT: TakeOver'lardaki ilk maçı Sami Zayn'le ve en sonki rakibi Austin Aries'le gerçekleştirdiği maçlar ana kadroluk maçlar gerçekleştirdi. Ki zaten bu doğal bir şey. Kendisi 2002'lerden beri ringlerin içinde. Nakamura, draftlarda çağrılması ihtimal güreşçilerden biri. Yeterince kendisini kanıtlamış, daha ne kadar fazla NXT'de kendisini kanıtlayabilir emin değilim. Kalabilme ihtimali sadece NXT'nin biletlerini satmaya yönelik olur. NJPW seyircisi yerine RAW & SmackDown seyircisi hazır. NXT'deki en sonki maçı ise NXT TakeOver: Back To Brooklyn olarak söyleniyor ve rakibi ise listemizdeki dördüncü sırada olan Finn Balor. Tabi bu gibi isimlerin ayrılması, NXT'nin gücünün azalması demek. Bunun gibi ana kadroya gelecek yeni isimler de olacaktır. Ve temelinin de tekrardan iyi hazırlanması ve yeni heyecanların gelmesi gerekir. Bu isimler gidip yerini toparlayamazlarsa güçlük çekerler. Ancak pek güçlük çekeceklerini düşünmüyorum. King of Strong Style, ana kadro sırasında bekliyor. 

No comments:

Post a Comment