Saturday, June 25, 2016

Tyson Kidd'in Kariyeri Bitti Mi?



Geçen yıl Haziran'ın 6'sında Samoa Joe ile bir karanlık maçta gerçekleştirdiği sakatlık sonunca ameliyatını başarıyla tamamladı. Peki şu an durumu nasıl?

Bir yılı geçti Tyson Kidd'in ringe girmeyişi... Tyson Kidd'in ameliyatı sonrası birçok önemli kişi aradı üzülmesin diye. Doktorlar bir daha ringe çıkmama ihtimalini kaç defa söyledi ona. Çıksan bile 1 yıldan fazla sürer dediler. Çok zorlu bir dönemden geçti Kanadalı güreşçi. Eşi ve takım arkadaşı Cesaro yanında oldu ameliyat sonucunda. Bir süre Cesaro kendi sakatlığından önce Tyson Kidd'in bilekliğini taktı. Natalya bir süre eşinin yanında oldu ve güreşemedi. Tyson Kidd'in durumunun gidişatıyla ilgili haberler kötü yönde maalesef.

Kendisi 2009'dan WWE'nin ekranında. İlk başta kariyerine The Hart Dynasty'le başladı. Tyson Kidd'in David Hart Smith'e saldırmasından sonra kendi bireysel kariyerine göz çevirdi. Bu dönemde ayakta tutunamadı ve o reaksiyonu toplayamadı. Bunun sonucunda tekrardan kendisini takımın içinde buldu ve bu sefer yine kendisi sakatlandı. Bu sakatlanması ağırdı çünkü dizinden sakatlanmıştı. 10 ay ringden uzak kaldı. Geri dönüşü ise eşi Natalya'yla olmuştu. Tyson Kidd tekrardan Justin'le takım olarak hareket etti ve eşi de bu sefer içindeydi. Ancak farklı olan şey ise bu sefer takım heel olarak mücadele etmeye başladı. NXT'de devam ederlerken bir baktık ki Justin Gabriel görevinden edildi. Bahtsız Kidd bireysel olarak devam ederken Cesaro ile son buldu. İlk zamanlar hatırlıyorum ikiliyi yetersiz ve saçma olduğunu düşünüyordum. Zamanla gerçekten geliştirip bir takım olduğunu gösterdiler. 

Tyson Kidd'in karanlık maçta yer alışı WWE'deki son maçı oldu. Bu sakatlanmanın ardından Samoan Bulldozer hareketi kaldırılır diye düşünmüştüm ancak olmadı. Olan Tyson Kidd'e oldu. Samoa Joe'ya karşı bir şeyim yok ancak yetenekli bir güreşçi götürdü. Bu dediklerime göre Tyson Kidd WWE'den ringe geri dönmemesi gerektiği ve bir daha güreşemeyeceği konuşuluyor. Tyson Kidd, şu anda sadece WWE'nin yeni sezon Total Divas'ta olacağı söyleniyor. Gerçekten çok yazık oldu. Kendisini çoğu fanlarından Natalya'nın eşi olarak anılsa da daha fazlasını hak ediyordu.

NOT: Natalya, WWE ile kontratı bitince (az bir süre kaldı) yenilemeyeceği belirtildi. Ancak kendisi daha sonra Twitter'da yaptığı tweette WWE'de olduğunu söyledi. WWE'de buna yönelik senaryo yaptığı düşünülüyordu.  

No comments:

Post a Comment