Saturday, March 28, 2015

#WM31: ANDRE THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL MATCH

The Miz, Curtis Axel, Ryback, Fandango, Adam Rose, Zack Ryder, Jack Swagger, Titus O'Neil, Darren Young, Big Show, Kane, Erick Rowan, Damien Mizdow, Sin Cara, Goldust, Heath Slater, Mark Henry, Konnor, Viktor




TR
Andre The Giant 2. Yıl Anma Maçında tekrardan bir battle royal maçı bizi bekliyor. Şu ana kadar 19 kişi açıklanırken dahası da bekleniliyor. Geçen perşembe günü Hideo Itami NXT turnuvasını kazanırken bu maça katılmayı hak kazandı. Bir diğer taraftan Sheamus'ın geri döneceği aşikar diyebiliriz. Bu arada Sheamus Intercontinental maçında da bekleniliyor eğer bu maçta dönmezse. Ama bu maç gözümde daha mantıklı gibi görünüyor. Sheamus'ın bu maçta geri döneceği için bu maçın onun kazanmasını bekliyorum. İstemesem de. Maç posterinde Sheamus olmasa bile bu bir şaşırtma. WWE tekrardan bu maçı Damien Mizdow'a vermez. Big Show ve Mark Henry ise Andre The Giant süsü vermek için koyulmuş gibi. Artık onların zamanı geçti zaten. Böyle bir maçı da çoğu güreşçiler Wrestlemania'da olsun diye yaratılmış. 

Goldust'un bu maçta olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kardeşiyle feud'a girdikten sonra hop diye senaryonun kenara atılması? Birebir maçı hak ettiklerini düşünüyorum. Kendisi de Twitter hesabı üzerinden belirtti görüşünü. Maçta da ilk elenen isimlerden biri olacaktır. 

Maçın nasıl olacağını düşünmek? 
3/10

No comments:

Post a Comment