Sunday, June 26, 2016

Yeni Şampiyon, Eski Heyecanı Getirdi


Bir Money In The Bank daha Shield bireyleri arasında geçti...

WWE Dünya Şampiyonluk Maçının kazananı Seth Rollins olacağını hiç kimse beklemiyordu. Roman Reigns açıkça yenildiğini göstermiş oldu Seth Rollins'e karşı. Kasımdan beri Seth Rollins maça çıkmazken ilk çıktığı karşılaşmada bu da şampiyonluk maçıydı. Hak ettiği şey miydi tartışılır ancak o kemeri Reigns'den almasını bildi. Bu da WWE taraftalarını şoka uğrattı. Reigns'in yenilmesini hiç beklemiyorduk. Seth Rollins bu maçın kazananı oldu ancak bu kemeri sadece 1 dakika süre kadar yaşabildi sevincini. Bu da bence rezil bir şey.

Money In The Bank Ladder maçının kazananı Dean Ambrose'du. Bunun olacağını öncesinden biliyorduk. Sami Zayn diyenler de vardı ancak o tarafa pek inanmamıştım. Dean, bu karşılaşmayı fırsata çevirdi ve Dirty Deeds'le yeni şampiyonumuz olmayı başardı. 

Dean'in o gün kazanması beni rahatsız etti açıkçası. Çantasını çok doğru bir yerde kullandı/kullandırtıldı. Ancak Seth'in o sevinci daha fazla sürmeliydi bana göre. Menisküs sakatlığını atlattıktan sonra Extreme Rules'da geri dönüşüne şahit olduk. AJ Styles ve Roman'ın maçının ardından hüzünle kapatırken şovu, bir anda Rollins gelip sonunda yapılması gerekeni yaptı ve o günü öyle kapatmıştık. 1 ay sonrasında da maça çıktı kendisiyle. Kazanması ise 1 dakika ha sürdü ha sürmedi. Bunun yerine Battleground şovunda tekrardan Roman ve Seth ile geçeceğini biliyorduk. En azından orada kullansaydı cash-in'ini. Summerslam'e de üçlü tehdit maçı olacaktı. Ancak bunu biraz erkene çektiler.

He tabi, bir de Roman'ın 30 gün uzaklaştırılması oldu. Yaklaşık 5 hafta olamayacak. Ancak Battleground gününde cezası bitmiş olacak. Bunu WWE kendisini maçtan alacak mı yoksa o gün tekrardan kendisini maçta mı göreceğiz yakında haberi gelir. Ancak yine cezası olmasaydı bile o maçta bir şey olup ana maç Summerslam'e sarkar diye düşünüyordum. Cezasının bitiminin ardından nasıl döneceği de önemli tabi. Draft'ı kaçırıyor bir kere. Kendisi iyi mi kötü bir karakter olarak mı dönecek önemli. Gitmeden önce heel'ın sinyalleri çalarken olan yine bize oldu. Dönerken büyük ihtimalle Face olarak geri dönecektir. Bir de hangi şova renk katacaktır malum! Kendisi eğer Shield birleşirse taraftardan tepki almayacaktır ancak bu yakın bir tarihte gözükmüyor. Tabi bir de brand'lerin ayrılması varken yüzde sıfır ihtimal...

Bir de tabi bu maçın olmasının sebebi var. Normalde bu maç 2 Wrestlemania'dır konuşuluyor. En sonunda bu yıl gerçekleşecekti bu maç. Ancak erkene çekmek zorunda kaldılar. Bu yılki Wrestlemania hüsranı ardından WWE geçen yılki gibi tekrardan Summerslam'deki çıtayı yükseltmek istedi. Bu seneki şov tekrardan 4 saat ana şov + 1 saat kick-off şovu olarak ayarlandı. Bu yüzden Shield'ın mücadelesi Summerslam'e alındı. En az 30 dakikalık bir maç bizi Summerslam'de bekliyor olacak.     

Saturday, June 25, 2016

Tyson Kidd'in Kariyeri Bitti Mi?



Geçen yıl Haziran'ın 6'sında Samoa Joe ile bir karanlık maçta gerçekleştirdiği sakatlık sonunca ameliyatını başarıyla tamamladı. Peki şu an durumu nasıl?

Bir yılı geçti Tyson Kidd'in ringe girmeyişi... Tyson Kidd'in ameliyatı sonrası birçok önemli kişi aradı üzülmesin diye. Doktorlar bir daha ringe çıkmama ihtimalini kaç defa söyledi ona. Çıksan bile 1 yıldan fazla sürer dediler. Çok zorlu bir dönemden geçti Kanadalı güreşçi. Eşi ve takım arkadaşı Cesaro yanında oldu ameliyat sonucunda. Bir süre Cesaro kendi sakatlığından önce Tyson Kidd'in bilekliğini taktı. Natalya bir süre eşinin yanında oldu ve güreşemedi. Tyson Kidd'in durumunun gidişatıyla ilgili haberler kötü yönde maalesef.

Kendisi 2009'dan WWE'nin ekranında. İlk başta kariyerine The Hart Dynasty'le başladı. Tyson Kidd'in David Hart Smith'e saldırmasından sonra kendi bireysel kariyerine göz çevirdi. Bu dönemde ayakta tutunamadı ve o reaksiyonu toplayamadı. Bunun sonucunda tekrardan kendisini takımın içinde buldu ve bu sefer yine kendisi sakatlandı. Bu sakatlanması ağırdı çünkü dizinden sakatlanmıştı. 10 ay ringden uzak kaldı. Geri dönüşü ise eşi Natalya'yla olmuştu. Tyson Kidd tekrardan Justin'le takım olarak hareket etti ve eşi de bu sefer içindeydi. Ancak farklı olan şey ise bu sefer takım heel olarak mücadele etmeye başladı. NXT'de devam ederlerken bir baktık ki Justin Gabriel görevinden edildi. Bahtsız Kidd bireysel olarak devam ederken Cesaro ile son buldu. İlk zamanlar hatırlıyorum ikiliyi yetersiz ve saçma olduğunu düşünüyordum. Zamanla gerçekten geliştirip bir takım olduğunu gösterdiler. 

Tyson Kidd'in karanlık maçta yer alışı WWE'deki son maçı oldu. Bu sakatlanmanın ardından Samoan Bulldozer hareketi kaldırılır diye düşünmüştüm ancak olmadı. Olan Tyson Kidd'e oldu. Samoa Joe'ya karşı bir şeyim yok ancak yetenekli bir güreşçi götürdü. Bu dediklerime göre Tyson Kidd WWE'den ringe geri dönmemesi gerektiği ve bir daha güreşemeyeceği konuşuluyor. Tyson Kidd, şu anda sadece WWE'nin yeni sezon Total Divas'ta olacağı söyleniyor. Gerçekten çok yazık oldu. Kendisini çoğu fanlarından Natalya'nın eşi olarak anılsa da daha fazlasını hak ediyordu.

NOT: Natalya, WWE ile kontratı bitince (az bir süre kaldı) yenilemeyeceği belirtildi. Ancak kendisi daha sonra Twitter'da yaptığı tweette WWE'de olduğunu söyledi. WWE'de buna yönelik senaryo yaptığı düşünülüyordu.  

Thursday, June 23, 2016

WWE PPV'lar değişiyor mu?


WWE PPV'lar her zaman ayın en çarpıcı maçlarını bize göstermeye çalışan şovlardır. Bu ne kadar doğru tartışılır. Ya bu maçlar rüya maçıdır, ya kemer maçlarıdır ya da günü doldurmaya yönelik maçlardır. Genelde yıl içerisinde 12-13 aylık şovlar olur. Her aya bir tane düşecek şekilde. Ancak "Brand Extension"la beraber bu değişecek mi?

Her yıl bildiğimiz üzere bazı PPV'lar yerlerini korurken bazıları o ayda tutunmaya çalışır. Eğer tutunamazsa bir yenisi gelir. Bu zamana kadar yaklaşık 332 tane PPV gördük. Bunların başlıcaları tabi ki:

  • Royal Rumble
  • Wrestlemania
  • Summerslam
  • Survivor Series


Bu süreç içerisinde birçok PPV geldi ve birçok PPV gitti. Bu yıl tekrardan Brand Extension'la beraber eski PPV'ları görebileceğiz.

Biliyoruz ki RAW ve SmackDown eskisi gibi tekrardan ikiye bölünüyor. RAW'ın kendi kadrosu olacak, SmackDown'un kendi kadrosu olacak. Kendi kadrosu olacağı gibi söylentilere göre artık her iki brand'in de kendi özel şovu olacak. Ve bu büyük ihtimalle Summerslam'den sonra başlıyor olacak. Söylentiyi yapana göre. Samoa Joe'nun NXT'ye gelişini bilmiş, Shane McMahon'ın geri dönüşünü ve Zack Ryder'ın Intercontinental Şampiyonu olacağını da bilmiş. 

Tarihlere bakarsak eğer Ağustos'un 8'inde Summerslam'e gerçekleşecek.


SmackDown: Backlash | 9 Eylül'de
RAW: Clash of Champions | 25 Eylül'de

SmackDown: No Mercy | 9 Ekim'de
RAW: Hell In A Cell | 30 Ekim'de

RAW ve SmackDown: Survivor Series | 20 Kasım'da

SmackDown: TLC | 12 Aralık'ta
RAW: Roadblock | 18 Aralık'ta gerçekleşecek.

Big 4 dediğimiz şovlar dışında yani, Royal Rumble, Wrestlemania, Summerslam ve Survivor Series, her iki brandin ayrı PPV'ları olacak. Bu iki brandlerin ayrı PPV olması ne kadar doğru bir karar bilmiyorum. Her aya o kadar kendi aralarında maç bulabilecekler mi bilmiyorum. WWE, 7-8 maç bir brand için bir aya hazırlayabilir mi bilmiyorum. Gerçi, Dolph Ziggler vs. Baron Corbin karşılaşmasını kaç haftadan beri görüyoruz. Normal bir maçı PPV gibi göstermeye çalışır her ayda yaptığı gibi. Bir tarafım iyi olacak derken bir tarafım endişeli. Ancak yeni gelecek yıldızlar ve veteranlarla beraber belki bu algıyı değiştirebilirler! Tabi, her şova özel ayrı bir arena içeriği yapmadıkları için şov adlarındaki anlamda bana göre kalmış oldu. Backlash ve No Mercy PPV'ların dönmesi daha anlamlı olabilirdi. 

...Efe Rey Show

Wednesday, June 22, 2016

NXT'den Çağrılması Beklenen 5 Star



1- BAYLEY






Bilek sakatlığından ötürü bir süre ringlerde ayrı kalan Bayley, ana kadroya çıkmasını engelledi. Her ne kadar NXT'nin evi olduğunu söylese de, şüphesiz, artık ana kadro heyecanını tatmalı! NXT'deki kadın güreşçilerin de yetersiz olduğu için ve "NXT'deki En İyi Kadın Güreşçi" modeline kimse ulaşamadığı için Bayley bir süre daha NXT'de kaldı. Açıkçası hala da onun yerini kimse alamadı. Carmella hala NXT yazarları tarafından yetersiz gözüküyor. Asuka'nın bundan sonraki rakibi Carmella olması ihtimal ancak Bayley o süre ya üçlü maç olarak ya da direk ana kadroda olacağını düşünüyorum. Draft 2016'yla beraber Bayley'nin ana kadroya çıkmasına çok az kaldı gibi gözüküyor. Eğer draftlarda kendisini göremezsek Summerslam'den sonraki RAW'da kendisini bekliyorum. Çünkü bu sene içinde artık kendisini RAW'da veya SmackDown'da ring'de yerini alacaktır. Four Horsewomen'dan sadece geriye Bayley kaldı. Aslında ilk Wrestlemania'dan sonra Sasha kemeri kazanıp karşına çıkacaktır diye umut etmiştik ancak nasip bu yaz dönemine aitmiş. 

Acaba Izzy'de seyircilerin en ön koltuğunda görecek miyiz RAW'da ya da SmackDown'da? 





2- BLAKE AND MURPHY






Bu ikili NXT'de yapması gereken her şeyi yaptığını düşünüyorum. Sadece geriye kalan ana kadroya çağrılmaları kaldı. İlk başlarda kendileri birlikteyken daha sonra aralarına Alexa Bliss katıldı. Şimdi tekrardan ayrıldı. NXT'deki gidişata göre şimdi "Blake vs. Murphy"i görebiliriz. Ancak bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Eğer tekli olarak devam edeceklerse yenilen taraf olarak devam edeceklerdir. Takım olarak ana kadroda yine belli bir süre iyi işler yapabilirler. İyi bir birleşimleri olduğu ortada. Takım olarak uyumu iyi ve zamanla daha da iyi kombine oldular. Alexa'yla beraber iyi bir trio çıkmıştı. Ancak dağılmaları ana kadroya çıkışını erteler. Yakında çağrılmazlarsa ana kadro debutu seneye sarkar. Eğer bu ikiliyi göremezsek yakında "American Alpha"yı görürüz kadroda. 

Bu yazı geçen hafta yazılmıştır. (Blake ve Murphy tam olarak bireysele dönmüştür. Ve çıkması şu an muhtemel değil.) 





3- ASUKA





NXT'nin Kadın Şampiyonu Asuka, her ne kadar da kendisini gösteremese de neler yapabileceğini gösterdi ve böyle bir yeteneğin ana kadroda olması gerekiyor. Tekrardan ana kadronun kadınların eksikliği olmasıyla beraber yeni bir heyecana ihtiyaç var. Bayley'nin yanında Asuka, yeni bir dinamik hazırlayabilir bizlere. Brooklyn şovundan önce ana kadroya çıkmışsa eğer, Brooklyn'de kemeri kaybetmesini bekliyorum. Şu an televizyona çıkan starlar: Charlotte, Dana Brooke, Natalya ve Becky Lynch. Canlı şovlarda da bunlara Sasha, Eva Marie, Summer Rae ve Paige ekleniyor. Ancak bunlar televizyona düzgün aktarılmadığı sürece yetersiz kalacak. Bunlar Brand Extension'la düzelmesini bekliyorum. Sasha büyük bir oranla Summerslam'de Charlotte'la karşılaşalacak ve kemeri kazanacaktır. Paige ve Summer Rae'ye de iyi bir gidişat gerekiyor. Bu hikayeyi iyi yönde etkileyebilecek olanda Asuka'dır. Ana kadronun Asuka'ya ihtiyacı var.  






4- FINN BALOR





Uzun bir zamandan beri istediğimiz Finn Balor'ın ana kadroya çıkışı çok yakın! NXT'nin favori ismi olan Balor için ayrılma çanları çalmaya başladı. Summerslam'den önce ana kadroya çıkışı kesin olarak beklenen isimlerden biri Finn. Ancak "The Demon" karakteri biraz bekleyecek gibi gözüküyor. Çünkü "The Balor Club" veya "Bulletproof" dediğimiz bir grup oluşacak. Bu Karl Anderson ve Luke Gallows ikilisiyle olabilir de olmayabilir de. PPV'larda da tekli maçlarda grup dağılana kadar demon karakterini göremeyeceğiz gibi gözüküyor. Hideo Itami'nin takım arkadaşı olarak gelen Balor, sonunda ana kadro yıldızlarının yanında boy gösterecek isimler arasında. Bayley gibi eğer Summerslam'e kadar gözükmezse Summerslam'den sonraki RAW'da göreceğiz. Ancak draftlarda kesin çıkacak isimler arasında dediğim gibi. 






5- SHINSUKE NAKAMURA





"Strong Style" Nakamura geldiğinden beri, gözlerimiz onun üstünden ayrılmadı. Yeteneğini görmemek imkansız. NXT: TakeOver'lardaki ilk maçı Sami Zayn'le ve en sonki rakibi Austin Aries'le gerçekleştirdiği maçlar ana kadroluk maçlar gerçekleştirdi. Ki zaten bu doğal bir şey. Kendisi 2002'lerden beri ringlerin içinde. Nakamura, draftlarda çağrılması ihtimal güreşçilerden biri. Yeterince kendisini kanıtlamış, daha ne kadar fazla NXT'de kendisini kanıtlayabilir emin değilim. Kalabilme ihtimali sadece NXT'nin biletlerini satmaya yönelik olur. NJPW seyircisi yerine RAW & SmackDown seyircisi hazır. NXT'deki en sonki maçı ise NXT TakeOver: Back To Brooklyn olarak söyleniyor ve rakibi ise listemizdeki dördüncü sırada olan Finn Balor. Tabi bu gibi isimlerin ayrılması, NXT'nin gücünün azalması demek. Bunun gibi ana kadroya gelecek yeni isimler de olacaktır. Ve temelinin de tekrardan iyi hazırlanması ve yeni heyecanların gelmesi gerekir. Bu isimler gidip yerini toparlayamazlarsa güçlük çekerler. Ancak pek güçlük çekeceklerini düşünmüyorum. King of Strong Style, ana kadro sırasında bekliyor. 

Monday, June 20, 2016

NXT'de Kalması Gereken 5 Star






1- NO WAY JOSE





İlk teaser'ıyla beraber daha fazla etki yapacağını düşündüğüm No Way Jose, bence yakın bir zamanda ana kadroya çıkmamalı. Bunun daha önceki versiyonlarında da gördük. Brodus Clay ve Fandango. Her iki kişi de belli bir süre tepede kalıp sonrasında çöküş dönemine geçen iki süperstar. Hele ki Fandango'nun Johnny Curtis zamanını biliyoruz. 2012'de Fandango gimmick'ine geçmesiyle beraber batırdı kendini. Bu tarz gimmickleri çok sevse de WWE çok fazla tutmuyor. Ve hala üstüne gidiyor bu tarz gimmickler kullanmayı. Hani sonunda güzel bir dans kulubü açacaklar. 

Theme song'uyla akıllarımıza kazınan No Way Jose daha farklı bir giriş(entrance) bekliyordum ve movesetleri de yetersiz geldi açıkçası. Bu yüzden NXT kadrosunda daha fazla kalıp kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu kıyafetine de yansıtmalı. Böyle bir karakter ana kadroda sadece belli bir süre iş yapar.  





2- ELIAS SAMSON






Romancı havası tarzıyla gözlemlediğim, sahillerde akdeniz akşamlarını çalan Elias Samson. İlk geldiği günden beri, takım maçlarında gördüğümüz Samson, yenilen taraf oluyordu. Şimdi ise yine aynı şeyi görüyorum. Sadece karakteri ve kıyafeti değişen Samson, buna bir çare bulmalı ve bunun ilacı da NXT olacaktır. Neden mi? Bu karakter ana kadroda tutmaz. Sadece NXT'ye yönelik bir karakter değişimi bu. No Way Jose gibi ana kadroda bir süre tutunduktan sonra yine yenilenler kervanına katılır. Bu yüzden ya bu karakterin üstüne bir şeyler katmalı ya da yeni bir karakterle karşımıza çıkmalı. Bu da WWE için biraz zor. Büyük ihtimalle WWE bu karakterin üzerine oynar. Ama daha NXT'de kalması gereken oyuncular arasında benim listemde.





3- TYE DILLINGER





NXT'nin veteranı olan Tye Dillinger, "Perfect 10" gimmickiyle kendine sonunda hak ettiği değeri aldı diyebiliriz. NXT'nin başından bu yana genelde hak ettiği tezahüratı alamamıştı. Tebrik ediliyordu ancak bunun daha fazlası yoktu. Jason Jordan'la olduğu zamanları hatırlıyoruz değil mi? Takım ayrıldıktan sonra bir süre bireysel takılan Dillinger, yine yenilen taraf oluyordu. Ancak şimdi yenilse bile gimmick'i bile kendisini kurtarmaya yeterli ve NXT taraftarı bu gidişatını seviyor. Ancak bu karakteri ana kadroda ne iş yapar bilemiyorum. Bu kadar kalmışken bence daha da kalmalı. Her ne kadar ana kadronun süperstarı olması gerekse de harcanacaktır. Kaç yıl geçse dahi kendisi hala NXT'de olacakmış hissiyatı yaratıyor. Eğitmenler kadar tecrübesi var. Deneyimli yıldız kendisini bir süre daha NXT'de devam edecektir.





4- NIA JAX





The Rock'ın kuzeni Nia Jax, ya ana kadroda ya da NXT kadrosunda olması gereken bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Pek kadın güreşçilerinde görmediğimiz bir fizik. Büyük ihtimalle Beth Phoenix ve Awesome Kong/Kharma karışımı bir karakter yaratmak istiyor WWE ve işte Nia Jax. Pek bana o etkiyi veremese de zamanla kendine özgü bir karakter ortaya koyacaktır. Çünkü kendisi de heel karakteri dışında pek de bir şey yaptığını söyleyemeyeceğim. Sadece "yok etmek" cümlelerini kullanarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu yetersiz. Kıyafeti de bence karakter gelişiminde yetersiz kalıyor. En sonki "NXT TakeOver: The End" şovunda daha dış görünüşünde gelişme olsa da bana hala "o" etkisi yaratmıyor. Böyle olunca da hep karşılaştırma konumunda kalacaktır. Kalmaması için NXT ona yardım edecektir. Ayrı olarak NXT'nin ona ihtiyacı var hala. Bir kötü karakter olarak ellerindeki en iyi seçim Jax olduğu için bir süre daha NXT kadrosunda kalmaya devam edecektir. Bu yüzden NXT kadrosundaki değişimle beraber yakında ana kadroda kendisini görme ihtimalimiz artacaktır. 





5- SAMOA JOE





"Submission Machine" Samoa Joe, ilk gördüğümüz heyecanı hala bende taşıyor. NXT TakeOver: Unstoppable'daki Sami Zayn ve Kevin Owens karşılaşmasından sonra Joe, NXT debutunu gerçekleştirmişti. Bir süre face olarak gözüktükten sonra Finn Balor'a saldırarak heel oluşumunu göstermişti bizlere. Daha sonra ikilinin mücadeleleri başladı ve sonunda şampiyonluk kemerini aldı. Her ne kadar kendisini ana kadroda görmek istesem de NXT'de bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum. Bunun dışında veteranlığınla beraber diğer güreşçilere bir artı kazandıracaktır. Bu da iyi bir şey. Bir yetişme zamanı gibi olabilir ve NXT'nin Joe'ya ihtiyacı var. Şu an NXT kadrosundaki "En İyi Heel" olmasıyla beraber hemen ana kadroya gönderilmeyeceği ve yerine birisi gelince kendisini ana kadroda göreceğimizi düşünüyorum. Her ne kadar WWE, TNA yıldızlarını karşı karşıya getirmek istemese de en sonunda o yolu izleyecektir. Yakında kemer mücadelelerinde "Joe vs. Aries" veya "Joe vs. Roode" maçını bekliyorum. Bu maçlardan birisi NXT TakeOver: Back to Brooklyn'de görme ihtimalimiz muhtemel. Finn Balor, Nakamura'yla karşılaşacağına göre geriye kim kalıyor?


Sunday, June 19, 2016

Brand Extension | WWE Eski Yıldızlarıyla İletişime Geçti

kaynak: http://www.wallpapers.ws/pic/201504/2560x1600/wallpapers.ws-36183.jpg


HAZIR MIYIZ?

Forbes'a göre WWE, Brand Extension'ın gelmesiyle beraber, eski yıldızlarına iletişim kurmaya başladı. RAW ve SmackDown ikiye bölündüğünde sadece 5-6 NXT yıldızının gelmesiyle olamayacağını düşündü ve topu eski yıldızlarına çevirdi. 

Listede olan kişiler genellikle SmackDown adında olacak kişiler. Ancak bunlar sadece kontak kurma listesi. Hepsi red de edebilirler, kabul de edebilirler. Ancak eleyerek seçeceği kesin WWE'nin. Ama çoğu popüler olan starlar. Listede kimler mi var?

Goldberg, Kurt Angle, Jeff Hardy, Rey Mysterio, Carlito, John Morrison, Shelton Benjamin, JTG, Shad Gaspard, Beth Phoenix, Melina, Kelly Kelly, Mickie James ve daha fazlası...  Liste genelinde çoğu yaşlar 40 üstünde. 

Daha önceden bilindiği gibi Carlito'nun geri dönme ihtimali vardı. Çünkü o zaman Alberto Del Rio olmadığı için (2014-2015 arası) latin bir iyi güreşçinin olması gerekiyordu. Bunun için Carlito'yla iletişime geçmişlerdi. Sadece gelmemesinin sebebi alacağı parayı az bulmasıydı ve geri çevirmiş teklifi.

Kurt Angle'ın kabul etmesi halinde American Alpha'yla SmackDown'da takım olacağı söyleniyor. Yani bu da Kurt Angle gelmesi halinde bir grup daha belli oldu draftlarda. 

Kaç yıl bekledik bunun için...

Demek ki bu kadar isim Brand Extension'la beraber iletişime geçilecekmiş. Gerçekten SmackDown'un canlı olması ve ikiye ayrılmasının birçok yararı var. Hatta negatif bir tarafı gözükmüyor bile. Her yıl Wrestlemania gibi Draft zamanını beklerdim. Zamanları her yıl değişse de uzun bir süre devam etti. 5 yıllık aranın ardından tekrardan geri döndü. Zaman geçtikçe eskilerin de ne kadar önemli olduğunu tekrardan hatırlıyoruz. Goldberg dönse tek bir Wrestlemania maçına geri döneceğini duymuştum. Ancak diğerlerini yine her hafta göreceğimizi hayal edemiyorum bile. Tabi bu dediğim şeyler kabul ettiklerinde gerçek olacak. Ancak hayali bile Temmuz ayını iple çekmemizi sağlıyor. 

Yeni Dönem'le beraber kadroları eskilerle de doldurmak isteyen WWE inşallah bunu başarır. Çünkü artık gerçekten de bu jenerasyonun bu güreşçileri görmeye ihtiyacı. Umarım, eskiden alamadıkları kemerleri şimdi alırlar.

edit
NOT: Bunlar sadece rapordur. İletişime geçecek kişi kabul de edebilir etmeyebilir de. Listedekiler kesin geliyor yazmıyor. Sadece söylenti!

...Efe Rey Show