Saturday, January 28, 2017

GENEL İNCELEME | NXT TAKEOVER: SAN ANTONIO

@whatculture

     Aylık şov olmasa bile olduğu zaman bize keyif yaşatan, keşke daha fazla olsa dediğimiz gün geldi, çattı: Bugün günlerden NXT TakeOver: San Antonio


     NXT Takeover adı altında 13. özel şovu bugün San Antonio'da gerçekleşecek ve bugün ilk kez ön şovda ilk kez bir maç gerçekleşecek. Bu da markanın büyüdüğüne bir işaret. Büyüdüğüne biz taraftarlar olarak bilsek bile WWE ekibinin bunu bize yansıtması geriden geliyor. Tabi, şovu uzatarak bu bir riskte olabilir olmaya da bilir. Bunu tabi zaman gösterecek. Bana kalırsa risk taşıyor. Ellerindeki önemli kişiler bir bir ana kadroya gidiyor. Royal Rumble'da biri çıkabilir, Wrestlemania'dan sonra gelebilirler ve bir de Draft sezonu eklendi. Hal böyle olunca yılın ilk yarısında birçok NXT starı ana kadroya çıkma şansı var. Ama bunu NXT ekibi karşılayabilecek mi? NXT eski tadıyla olabilecek mi? Bir şekilde hayatta kalmaya başarabilecektir ama o muhteşem dönemini geride bırakmış olabilir. Bunun için en önemli "Free Agents" dediğimiz güreşçilere ulaşmalı bir an önce.

Günün maçlarına gelirsek...


ALMAS | STRONG: Bana göre son anda maç kartına eklenen bir maç. Çok fazla bir olay döngüsü olmayan bir maç. Roderick Strong'un ilk NXT TakeOver maçı olacağından maçı alacağını düşünüyorum. Andrade Almas'ın daha fazla potansiyeli olabilecekken böyle tutunamayan senaryolarda olması kötü.
AOP | DIY: Bu maçla ilgili çok beklentim de yok açıkçası. Ciampa ve Gargano ikilisinin bu kadar çabuk kemeri kaybedecelerini düşünmüyorum. Hatta maçtan sonra Authors of Pain ekibi saldırabilir. Aslında en çok da kemeri alabilecek ikili ama dediğim gibi DIY, çabuk vermez o kemeri.
YOUNG | DILLINGER: NXT'nin veteranı karşısında NXT'nin newbie'si... Yeni bir girişimde bulunan Sanity'nin ilk kurbanı Tye Dillinger. Bu maçtaki düşüncem Eric Young'ın Tye Dillinger'ı yenecek doğrultusunda. Seyircinin daha sonrasında alkışlarla Tye'ı ringden gönderecek. "Thank You Dillinger" tezahüratları da olabilir. Ve yarın benim düşüncem de Royal Rumble'da göreceğiz kendisini.
ASUKA | KAY | ROYCE | CROSS: Hislerim, Asuka'nın bu maçı üstün bir şekilde alacağı yönünde. İki heyecan olarak Billie ve Peyton ikilisi bir etkileşim gösterecektir ancak önemli mücadele Asuka ve Nikki ikilisinde olacaktır. Keyifli bir maç olacak gibi gözüküyor. 
NAKAMURA | ROODE: Shinsuke Nakamura bu maçı kaybederse, ana kadroya çıkacak gibi görüyorum. Ancak kazanırsa da bu çekişme devam eder Takeover: Dallas'a ki en önemli ana maç bu iki kişiden çıkacaktır. Nakamura'nın NXT'deki son maçı da Dallas'ta olacaktır. Güzel, çekişmeli bir ana maç bizleri bekliyor olacak.

Belki bugün geri dönen Kassius Ohno ile ilgili bir şey olur mu dersiniz? 

No comments:

Post a Comment