Wednesday, September 20, 2017

TURNUVANIN KAZANANI BELLİ OLDU

@ WWE


WWE'nin düzenlemiş olduğu Mae Young Classic turnuvasının kazananı belli oldu. Bu çekişmeli turnuvada bu 32 adaya tebriklerimizi iletelim.



     12 Eylül Salı günü finaldeki isimler karşı karşıya geldi. Bir taraftan UFC'nin Horsewoman'ı Shayna Baszler bir taraftan da Japonya'nın gülü Kairi Sane ringde kozlarını paylaştılar. Smackdown Live'dan sonra canlı yayına çıkan ikili için özel 45 dakikalık bir slot ayrılmış oldu. Tek bir maç ve tek bir şov. Açıkçası kadınlar güreşi adına çok önemli bir gündü. Kırmızı halı düzenlendi ve kendi alanlarına bağlı olarak bazı kadın yıldızlar davet edildi. Ve tabi ki WWE'nin kadın yıldızları da yer aldı.

Şovun artısı olduğu gibi eksisi de bulunuyordu. Mesela maçı çok beğenmedim. Daha iyi olabilirdi. Hatta bir iki hareket dışında fazla abartılmış bir maç gibi geldi. Neyse, iyisiyle kötüsüyle bir turnuvayı daha tamamlamış olduk. Ama söylemek istediklerim burada bitmedi.

WWE, Mae Young Classic için 11 Eylül günü "Road to Finals" adında özel bir bölüm yayınladı. Çeyrek final bölümlerdinde yapılan bir maçtı büyük ihtimalle ve 6'lı takım maçı olmuştu. Bunun sonrasında Triple H çıkıp konuşma yaptı teşekkür niyetinde. Ancak taraftarının isteği farklıydı: Jazzy Gabert a.k.a. Alpha Female. Geçen yılki Cedric Alexander'ı hatırlattı. Triple H'de gönderme yaparak "Bir daha yaparsak maliyetimizi aşarız" tadında küçük bir espri yaptı. Jazzy Gabert taraftarın fanı olabilir ve evet onu WWE'de görsek fena olmaz. Yeni bir Beth Phoenix veya Tamina neden olmasın? Ancak Jazzy gibi hak eden birisi daha var o da Toni Storm. Genç yaşta kendisini kanıtlamış bir isim ve eğer iyi bir güreş fanıysanız illa ki ismini duymuşsunuzdur. Ve WWE bu turnuvadan sonra bunun için bir şey yapmaması çok kötü. Belki indy'de daha iyi kendisini gösterebilir ancak WWE'de gerçekten olması gereken bir isim. Böyle yıldızları WWE'nin kaçırmaması lazım. Ancak Toni uçağa binip Japonya'ya gitti bile.

Konumuza gelecek olursak Kairi Sane turnuvanın kazananı oldu ve Asuka'nın NXT Women's Championship kemerini teslim etmesinin ardından bir adım atılmış oldu. Survivor Series'den önceki NXT TakeOver: Houstan şovunda Kairi Sane kemer maçına hak kazandı. 4'lü bir maç olacağı söylentileri olsa bile büyük ihtimalle birebir maç izleyeceğiz. Kairi Sane'i yeni bir Asuka yapma gibi bir umudu var WWE'nin. Bakalım ne olacak?

No comments:

Post a Comment