Monday, September 11, 2017

YILLARIN WWE STARI HEBA MI OLUYOR?

@WWE


Her yıl Dolph Ziggler'ın daha fazla ön planda olmasını istedik. Yediremedik onu mid-card olarak görmeye. Artık kendisi de yediremiyor ve...


     WWE'nin harcadığı yıldızlarından biri olan Dolph Ziggler yakında WWE'den ayrılmayı planlıyor. Haklı. 2 yıl önce de ayrılık haberleri duymuştuk. Ancak gerçekleşmemişti. WWE Draft sezonu gelmeden önce yine bir push bekliyordu; alamadığı içinde ayrılmak istiyordu. Hedefi daha fazla stand-up şovlarına katılmaktı. Ancak Draft gerçekleşti ve SmackDown Live'a atandı. Hatırlarsanız The Miz'le olan feud'unda ne kadar iyi bir eşleşme olduğunu söylemiştim. Eee, sonuçta iyi arkadaşlar. En iyi senaryo en iyi arkadaşlardan çıkar. Hatta Ziggler ya kemeri kazanacaktı ya da WWE'yi terk edecekti. Kaybetmesini bekledik ama maçı kazanmıştı. Daha sonrasında ise Dean Ambrose'la kemer maçına çıktı. Bu görüp görebileceğimiz en iyi pushlardan biriydi. Herhalde Dolph, SmackDown Live'ın büyük yıldızlardan biri olacaktı diye düşünmüştük. Nitekim olmadım yine mid-card yıldızları arasına düştü ve sonra gözlerden kayboldu.

Ve SmackDown Live'a 3-4 hafta önce geri döndü. İğneleyici sözlerle ne demek istediğini bize harfiyen anlamıştı. "İlla ki bir gimmick'im mi olması gerekiyordu o ringde olabilmem için?" "O ringin yıldızı bendim." Evet, sendin Dolph Ziggler ama WWE seni istemedi. Bu yüzden bizi senaryoyla oyalayarak WWE'den gitme planları peşinde. Ekim ayında sözleşmesi biten Ziggler'ı son görüşlerimiz olabilir. Bunun bir veda konuşması gibi olmasını istemem ama görünen köy kılavuz istemez. Dolph Ziggler mutsuz, fanlarda hak ettiği değeri alamadığı için mutsuz. Geçen şovdaki SmackDown Live'da Dolph Ziggler çok güzel kendini belli etti: John Cena, Macho Man ve Naomi. Bunların hepsinde belli bir imaj var. Belli bir karakteri var. Ancak onlar Dolph Ziggler gibi ringde iyiler mi?

No comments:

Post a Comment