Thursday, November 23, 2017

3 NXT YILDIZI DAHA ANA KADROYA ÇIKTI

@ WWE


Ruby Riot, Sarah Logan ve Liv Morgan bu haftaki SmackDown Live şovuna katıldılar. Katıldılar ama bu biraz aynı olmamış mı?


RAW gecesi bizi şaşkına uğratan Paige ve ekibi bu seferde diğer NXT yıldızları şaşkına uğrattı. Smackdown Live şovu gerçekleşmeden birkaç haber görmüştüm ama girip de bakmamıştım. Daha fazla NXT yıldızının ana kadroya çıkacağıyla ilgiliydi. Tabi bu da Smackdown Live şovunu gösteriyordu. Üç kişinin kimler olacağını bilmiyorduk ama işte haberlerde RAW şovunda da olanların olacağını söylüyordu. Ruby Riot ve Liv Morgan dün RAW'ın kulisinde olduğunu biliyorduk. Ancak Mandy Rose ve Sonya Deville RAW'a katılmış oldu. Smackdown'a dair çok daha başka beklentilerim vardı.

NXT'den şimdi 5 yıldız gitmiş oldu ancak ana kadroya 5 yanlış kişi mi katılmış oldu? Ember Moon, Ruby Riot, Kairi Sane, Nikki Cross ve Iconic Duo son zamanların en önde duran yıldızlarıydı NXT'de. Açıkçası Iconic Duo dışında NXT'ye çıkmalarını beklemiyordum. Özellikle Smackdown için. Paige'in yanına daha iyi iki ismin çıkabileceğini düşünüyordum. Ruby Riot bile Sonya'dan daha iyi dururdu. Mandy Rose'dan bahsetmiyorum bile. Ruby Riot'a gelirsek bence daha NXT'de kalması gerekiyordu. Ember Moon'la güzel bir feud'a girebilirdi. Hatta iyi bir heel olurdu da kendisi. Ancak bu üç face karakterini nasıl ana kadroya çıkartabilirsin? RAW'da da olduğu gibi 3 alakasız insan birbirini nasıl buldu? Neden copy + paste ortamı oldu? Bir punk, bir sarışın bomba ve agresif esmer/kumral. Neden? Sosyal medyada şimdi bu konuşuluyor. Her iki şovda da Shield denemeleri? Ancak kendi kıyafetleriyle? Smackdown'a yakıştırmadım. Şimdi bir de esas Smackdown yıldızlarının arka plana atılması var. Daha az göreceğiz 6 esas yıldızımızı. Tabi bir de öyle bir denge var ki 3 tane kadın yıldızımız face (Charlotte, Becky ve Naomi) diğerleri heel. Büyük ihtimalle 1-2 yıldız face'e dönüşünü gerçekleştirir.

Ancak asıl Smackdown Live'a çıkması gereken 2 yıldız varsa onlar Peyton Royce ve Billie Kay. Çıkmadıklarına göre NXT Kadın Şampiyonluk yarışına girecekler. Bu ikiliyi şimdi en yakın görme zamanımız ana kadroda Wrestlemania haftası.

No comments:

Post a Comment