Friday, November 17, 2017

ESKİ ŞAMPİYON DÖNÜYOR MU?

@ Social Suplex


Son haftalarda yıldızlar dönmeye başladı bile. Stephanie McMahon, Triple H, Roman Reigns ve büyük ihtimalle hafta sonu veya önümüzdeki haftalarda Paige. Dahası hafta içi bir şaşırtıcı daha haber geldi. O mu dönüyor?


     Ayrıldığında hepimiz üzülmüştük. En azından çok iyi bir güreşçi olduğunu biliyorduk. Ve dahası neler yapabileceğini çok fazla kestiremiyorduk. Diğer yıldızlara göre küçük kalsa bile o boyundan büyük işler yapabiliyordu. Konuştuğumuz kişi Rey Mysterio değil maalesef. Ama ondan örnek olan bir yıldız. O da Cruiserweight'in kıralı olan Neville.

Ayrılmasını hiç beklemediğimiz bir anda haberini aldık. Aslında resmi bir şekilde ayrılmamıştı. Arenayı terk ettiğine yönelik haberler çıkmıştı. Ki doğru o da olabilir. O günden beri, bu da 1 ayı geçmiş olabilir, yüzünü göremedik. Senaryo bakımından yarı ağır siklet takımı biraz düştü diyebiliriz. Enzo Amore iyi bir iş çıkarsa dahi nedense hala Neville'la tam olarak karşı karşıya geldi diyemeyiz. Bunu da yakınlarda tadacak mıyız acaba? Her ikisi de mikrofonda iyi. Her ikisi de ringde iyi performans sergiliyor. 

WWE ile iyi konuşmalar geçiren Neville, yakın bir zamanda dönmeyi planlıyor. Belki gelecek hafta ya da aralık ayının başında Neville tekrardan dönmeye hazırlanıyor. Bu çok sevindirici bir haber. Drew McIntyre gibi ismi tekrardan üst noktalara gelecekmiş. Büyük ihtimalle geldiğinde bir yerin şampiyonu olur. Ama 205 Live'a mı döner, NXT'ye mi veya başka bir şova mı bilemiyoruz. 

İnşallah yakında başka ayrılış haberleri almayız. 

No comments:

Post a Comment