Wednesday, November 8, 2017

O ARTIK VELVETEEN DREAM

@ WWE


Bu hafta itibariyle Patrick Clark, daha bilinen adıyla Velveteen Dream, en son düzenlenen Tough Enough yarışmasından WWE'de kalan tek erkek yarışmacı oldu.


     2015 yılında düzenlenen Tough Enough yarışmasında son iki yarışmacımız kaldı. Her ikisi de NXT'de şu an. Birisi çok fazla karşımıza çıkmasa da dış güzelliğiyle NXT'de kalan Mandy Rose (Amanda) diğeri ise geçen yıldan beri bir push alan yıldızımız Velveteen Dream (Patrick Clark). Aslında şöyle bir durum var ki Tough Enough bittikten sonra 1 yıl içinde 5 yıldızla devam etti. Birinciler Josh Bredl, Sara Lee ve ikinciler Amanda ve ZZ ile yollarını devam ettiler. Ancak en önemli şey ise yarışmada Patrick'in elenmesiydi. Çok şok etmişti izleyenleri. Hem WWE'den gelen bir alt yapısı var ki hiçbirinin bu kadar bir bilgisi yoktu hem de son 2'ye bile kalamamıştı. Gerçekten yarışmaya karşı bir tutumum oluşmuştu çünkü onu hak etmemişti. Hatta daha sonradan vazgeçmeyip güreş sektörüne vazgeçmedi. İnadına devam etti diyebiliriz. Ki iyi ki de devam etmiş. Daha sonrasında ise sevindirici bir haberle WWE'den kontrat haberi geldi.

Yıllar geçti ve bir baktık ki artık onu NXT'de görmeye başladık. İlk Dusty Rhodes'a benzettiğim ya da Amerikalı Hulk Hogan'ın bir benzerini yaptıklarını hissetmiştim. Amerika'nın şekilleriyle taytı ve özgürlüğün simgesi baykuş. Çok da uzun diyemeyiz ama bir süre sonra bu karakter alındı. Daha sonra uzun bir teaser'la beraber şimdiki Patrick yerini almış oldu. Velveteen Dream aramıza geldi. O zamanlar çok fazla spekülasyonlar doğmuştu. WWE bir karakterini eşcinsel yapmak istiyordu. Aralarından biri de Patrick'ti. İptal oldu derken bu haberler bir baktık Velveteen Dream'in hala nasıl bir karakter olduğunu kestiremedim. Kendisinin en top noktası ise kuşkusuz Aleister Black ile yaptığı segmentti. Herkes şok içinde kalmıştı ben dahi olmak üzere. Acaba daha önceki haberler gerçek mi oldu dedim. Eşcinsel bir karaktere hayır demem ama bu karakterin nasıl bir karakter olduğu konusunda hala şüphelerim var. Patrick'in yani Velveteen'in rakibine "Adımı söyle" demesi açıkçası çok saçma demem doğru olmaz ama komik geldi ve hala da devam ediyor. Aslında yakıştırdım karakteri kendisine. Ancak eğri oturup doğru konuşalım. Böyle bir model karakter sadece NXT'de kalır. Ana kadroda işe yaramaz. O yüzden bu anı kazımak gerekir sevenleri olarak. Çünkü bu kadar yükselişi ana kadroda alamayacak.

No comments:

Post a Comment