Tuesday, November 28, 2017

İPLER KOPUYOR MU?

@ Stillrealtous.com

WWE ile sıkıntı yaşayan Sami Zayn ve Kevin Owens ayrılma kararı mı aldı? 


     Kevin Owens ve Sami Zayn'in durumu hala iyi değil. Birleşik Krallık turunda ekipten ayrılan Kevin ve Sami ikilisi nasıl düzelecek hiçbir fikrimiz yok. WWE bunu "iş için gittiler" demiş olsalar bile biliyoruz ki öyle değil. Kevin Owens bir düğünde görüntülendi. Baya iş içinmiş WWE. 

Geçen hafta bildiğimiz üzere WWE yeni formatını Network'ünde yayınladı: WWE 365. Bu formatta WWE'deki bir yıldızın 1 yıl boyunca yaşadığı heyecanı, durumu anlatan yaklaşık 50 dakikalık bir format. Evet, güzel bir format. Bu tarz şeyleri severim ancak ilk yıldızımızın Kevin Owens olması şaşırtmadı değil. Kevin Owens'ın gerçekten geçen Summerslam'den bu Summerslam'e kadar iyi bir yıl geçirmiş. Bunu zaten program söylüyor. Kendisi de söylüyor. Hatta bu yılı aşarak Hell in a Cell şovunda Shane McMahon'le karşılaştığı bile var. İyi bir maç & senaryo olarak bunu da ekliyor ancak daha sonrası? Daha sonrası maalesef Kevin Owens'ın düşüş zamanı. Hala Kevin Owens kemer yarışında sonlarında bile değil. Bu da gerçekten yıpratıyor. Döndür babam döndür AJ Styles ve Jinder Mahal. AJ'e lafım yok tabi ama Jinder olayının PR işi artık soğutmadı mı? AJ karşısında Sami olsa Kevin olsa iyi olmaz mı? Jinder Iran'da yanlış hatırlamıyorsam Triple H ile karşılaşacak ancak ayıptır söylemesi "Bize ne?". Artık başka yıldızların, olması gereken yıldızların, yükselmesi gerekiyor.

Kevin Owens bırakalım Sami'ye geçelim. En azından Kevin'in güzel şampiyonlukları oldu diyebiliriz. Ancak Sami için? Geçen Smackdown Live şovunda Kevin'in 2 şampiyonluğu yazıyorken neden Sami'nin bilgisinde "Akıcı bir şekilde İngilizce ve Arapça konuşuyor" yazıyor? Bu adam güreşçi, tercüman değil! En azından adamı takım kemerine veya US kemerinden birini aldırsınlar. Bu kadarı da abartı. NXT'de bile şampiyon olmuşken bu kadar düşmesi feci bir durum. RAW'dan Smackdown'a geçerken ne hayallerimiz vardı onunla ilgili? Hepsi kayboldu. Şimdi derenin derinliğini bile göremiyor. Gerçekten çok acı bir durum. Ki bir de asıl bomba Survivor Series'in ana maç kartında bile olmayışı çok üzücü. Kişiler kötü olmasa bile bu ikilinin kesinlikle bir şekilde Smackdown Live'ı temsil etmesi gerekiyordu. Kick-off şovunda yer almaları nedir? Bir de tabi şov sonrası Stephanie'nin yanlarına gelip, Smackdown'u kötülemesi de garip. RAW'a mı geçecekler dedik ama olmadı. Tabi bu geçen hafta Shane gönderir gibi oldu ama vazgeçildi. Ben RAW'da da harcanacaklarını düşünüyorum bu ikilinin. Dışarıda herhangi bir indie şovunda bu ikisi ana maça girebilecek 2 güreşçi. WWE kendine gel! 

Kevin Owens ile araları bir tık daha iyi olsa bile, Sami Zayn için aynı şeyi söyleyemeyiz. Sonumuz hayır olsun.

No comments:

Post a Comment