Friday, November 3, 2017

BOUND FOR GLORY 2017

@ GüreşTürkiye

GFW ilk adıyla bu pazar Bound For Glory'e hazırlanıyor. Bu hafta önemli şeyler yaşayan GFW ekibi bu pazar bizi ne bekliyor?


     Biletleri tükenen Bound For Glory şovunda bu hafta içi bir takım gelişmeler yaşandı. Daha önceden Gail Kim'in bu şovun onun son şovunun olacağını biliyorduk. Hem Kanadalı kendisi hem de BFG Kanada'da düzenleniyor bu yıl. İyi bir zamanlama diyebiliriz onun için. Üzücü bir durum olsa da Gail Kim GFW için her şeyini ringe koydu diyebiliriz. İlk GFW kemeri onun olmasının yanı sıra hem de Knockout terimi onunla da doğdu diyebiliriz. Hüzünleneceğimiz bir maç olacaktır. 

Bu yıl BFG'den önce çok ayrılık oldu. Herhalde daha önceki yıllarda bu kadar olmamıştır diye tahmin ediyorum. Dixie Carter'ın ayrılışından sonra zaten işlerin değişeceği aşikardı. Çokça yeni yıldız geldi ve gitti Dixie'nin ayrılışından sonra. İyi şeyler de oldu kötü şeyler de. Aslında bu olaylardan sonra hatta uzun bir süre diyebilirim GFW/ iMPACT izleyicisi değilim. Eskiye nazaran çok da izleyicisi kaldı diyemeyiz. Ama sonuçta GFW'nun en önemli şovu yıl içinde. Bana göre Slammiversary çok etki bıraksa da BFG yıl içindeki patlaması gereken şov.

GFW'nun yaptığı açıklamaya göre değecek sonuçlar, ilk kez göreceğimiz yıldızlar, geri dönüşler ve süprizlerin olacağı söyleniyor. Bazıları biliniyor bazıları gizli yine olduğu gibi. Her yıl böyle süprizlerle karşılaşıyoruz daha sonrasında yine bir devir çöküyor. Mesela hem vize sorunları dolayısıyla hem de GFW'dan ayrılan yıldızlara bakalım: Taryn Terrell, Rockstar Spud, Jeff Jarrett, Eddie Kingston, Adam Thornstowe&Luster The Legend, Robbie E, Low Ki, Brian Hebner, Marshe Rockett, MJ Jenkins. Bu isimler artık GFW ile çalışmıyor. Hem de bir sonraki ismin James Storm olacağı söylentileri var. 

Bu yıl BFG nasıl geçecek bilmiyorum açıkçası. İzler miyim onu da bilmiyorum. Belki highlight'larla bu yılı atlatırım. Bu kadar iyi bir şovu nasıl birkaç yıl içinde bu kadar değiştirdiler hiçbir fikrim yok. Merak ettiğim bir maç bile yok.

No comments:

Post a Comment