Monday, November 27, 2017

MATT HARDY SONUNDA DEĞİŞİYOR MU?

@ WWE.com

Sonunda beklediğimiz dönüşü geçen pazartesi RAW şovunda almış mı olduk? 


     Gün sonunda Pazartesi Gecesi RAW şovunda röportajlar oluyor biliyoruz ki. "Ne hissediyorsun? "Nasıl buldun?" gibi soruları cevaplıyorlar. Geçen hafta Matt Hardy dayanamayıp, Elias'a karışarak saldırmıştı. 

Geçen Wrestlemania şovunda bizi şaşkına uğratan Hardy kardeşleri WWE'ye uzun bir aradan sonra geri dönmüşlerdi. Takımların maçına dahil olan Hardy kardeşler maçtan kemerle ayrılmışlardı. O günden beridir yalansız "Broken" gimmick'ini bekliyoruz ama hadi yeter. Yasal işlemler bitmediği için bir türlü Broken Matt'e ulaşamadık. Doğrudur eğer telifi TNA'deyse bir şey yapamazlar ama ne kadar da naz yaptı TNA? Bu şeyden sonra artık Hardy'ler size döner mi? Bir düşün bakalım. (DÖNDÜ). Broken Matt WWE'de nasıl durur bilmiyorum ama Matt Hardy'e kesinlikle yeni bir şey şart. Jeff Hardy de yokken tam bu fırsat. Hem kendisi için hem de WWE için güzel bir şey olacak.

Jeff Hardy'nin adı geçmişken aldığımız habere göre Wrestlemania 34'e kadar döneceğini açıklamış. Bizimle dalga mı geçiyor bu WWE? İlk daha fazla zaman söyleyerek, her sakatlıkta erken dönmeleri artık merak uyandırmaya başladı. Bu bir strateji mi? Artık her sakatlıkta "kesin daha erken döner" demeye başlıyoruz. Bu sevindirici haber paylaşılmayacak gibi değil.

Matt Hardy bu değişimini tamamladıktan sonra Jeff de bu kervana katılabilir. Brother Nero ne güzel de durur ana kadroda. İki kardeşte el ele tutuşup, güzel zamanlar geçirebilirler. Hep de bu küçük kardeşin başına geliyor kötü şeyler? Dişin kırılması, şimdi sakatlığı? Hep sanki Matt'in push alması için zaman üretiliyor. Bu da ürpertici tabi. Dönecek olursak konumuza yaptığı röportajda "Eğer değer fazla zorlarsa, kendi kırılma noktama geleceğim ve Matt olmayacağım. Daha tehlikeli birisini görecek." bir anlayış çıkıyor. Buradan tabi Broken teması gelmeyebilir. Çünkü Broken temasında tam bu var mı bilmiyorum. "Asıl Matt Hardy'i o zaman görecek!" lafı da acaba başka bir şey mi olacak dedirttiriyor. Ama kesinlikle içinde "Delete" bulunan bir karakter olacaktır. Çok yakında yeni bir şey olacağı kesin iyi veya kötü. Merakla bekliyoruz.  

No comments:

Post a Comment