Friday, November 24, 2017

DREW MCINTYRE SAKATLANDI MI?

@ WWE


3 yıl aradan sonra WWE'ye geri dönen Drew McIntyre geçtiğimiz hafta NXT TakeOver: War Games şovunda sakatlandı. Ve son gelen haberlere göre haberler pek iç açıcı değil.


     Nisan ayında büyüyen NXT markası bizi bir kez daha şaşırtmıştı. NXT TakeOver: Orlando şovunda Drew McIntyre'ı 3 yıl sonra ilk kez bir WWE şovunda görmüştük. Daha sonra açıklanmıştı ki Drew McIntyre WWE ile anlaşmıştı.

3 yıl öncesine kadar Drew istediğini yapamamıştı. Vince McMahon'ın gözünde parlasa bile daha sonradan ışığı çabucak sönmüştü ve 3 yılın sonunda WWE ile ayrıldı. 2009'da ilk kez WWE'nin karşısına çıkan Drew, seçilmiş kişi olarak kendisini tanıtmıştı ve güzel de senaryolara girmişti. Düşe kalka bir şekilde tutunmuştu Smackdown kadrosuna ancak RAW'a transfer olunca işler pek de onun için iyiye gitmemişti. 3MB ile istediği tempoyu tutturamayınca WWE, Drew McIntyre ile sözleşmesini fes etti. 

Ve işte 2009'dan buralara kadar zaman geçti ve tekrardan WWE ile. War Games'de Andrade "Cien" Almas'la karşılaştığı maçta kolundan sakatlanmıştı. Ve ters bir şeyler olduğunu biz de fark etmiştik. Son Almas'ın finisher'ında olanlar oldu ve sakatlandı. Son çıkan habere göre, ama daha doktor ile görüşmemiş, 4-6 aylık bir süreçte olmayacağı tespit edilmiş. Kolunda yırtık tespit edilen Drew inşallah bir an önce ringe döner. Eğer kısmi yırtıksa 4-6 hafta, eğer tam yırtıksa 4-6 ay ringden uzak kalacak. Peki sakatlanmasaydı ne olacaktı? Eğer Drew sakatlanmasaydı, ana kadroya çıkması bekleniliyormuş. Ama 4-6 ay sonra nerede görürüz kendisini, bilmiyoruz. 

No comments:

Post a Comment