Thursday, November 30, 2017

"HAYVAN" GERİ Mİ DÖNÜYOR?

@ Inquisitr

Geçen hafta çıkan haberlere göre "The Animal" Batista WWE'ye dönmek istediğini söylemiş.


     Vince McMahon'le konuşan Dave Batista, full time olarak WWE'ye dönmek istediğini söylemiş. Teklifler konusunda konuşan ikili WWE'ye sıcak baktığını söylemiş ve çıkan haberlere göre de canlı şovların yanı sıra WWE'nin düzenlediği yerlere özel şovlara (house show) da katılmak istediği söyledi. Vince de büyük ihtimalle kabul edecek gibi duruyor.

"I quit"leriyle tanınan Dave Batista, en son Wrestlemania 30 zamanında görmüştük. Bu da 4 yıl önceye denk geliyor önümüzdeki Nisan'da. Döndüğünde istediği tepkiyi alamayan Batista, heel olmayı beklemiyordu. WWE'de beklemiyordu çünkü WWE bizim gözümüzden görmüyordu. Daniel Bryan'ın en üst noktaya çıktığı zaman sen nasıl Batista'yı Royal Rumble'ı kazandırırsın? Ve Wrestlemania'daki ana maçı sen nasıl Batista'nın karşısında Randy Orton yaparsın? Sen bize karşı çıkarsan biz de yapmasını gerekeni biliriz. Daniel Bryan'ı o maça dahil ettik ve WWE Dünya Şampiyon'u olmuştu. Tabi, Vince'in gözü mü kaldı nedir 1 ay sonra Daniel Bryan ciddi bir sakatlık geçirdi. Bu da kötü bir zamanın başlangıcıydı Daniel Bryan'ın. İşler öyle devam edince de Batista hala heel olmayı kaldıramadı. O da yakın bir zamanda WWE'den ayrıldı. Hatta Seth'in heel oluşu Batista'nın sayesinde olmuştu. Daha sonradan da zaten Batista Hollywood'a adım adım yaklaşmıştı. Şimdi Hollywood'dan teklif mi alamadı nedir WWE'ye tekrardan dönmek istemesi garip.

Tekrardan döndüğünde ne olacak? Yine aynı şeyler olacak diyebilirim. Face olarak dönüyorum demesin çünkü öyle bir şey olmayacaktır. Döndüğünde yine WWE taraftarını karşısına alacaktır. Bu 2000'lerin ortasında Batista'yı severdim. O net. Rey Mysterio'lu zamanları iyiydi. RAW ve Smackdown'u bir şekilde götürmesini biliyordu. Evolution, dünya şampiyonlukları ve Smackdown'daki mücadeleleri güzeldi. Ancak nereye kadar? Şimdi döndüğünde kimle karşılaşabilir veya nasıl bir senaryoyla geri dönebilir? Yine Wrestlemania'da kemer maçına mı çıkacak? Bu dönüşün arkasında değilim ama bir tarafım yine de Batista'nın yanında.

No comments:

Post a Comment