Friday, December 1, 2017

UNITED STATES KEMERİ DEĞİŞİYOR MU?

@ Hidden Remote


Bu haftanın en popüler konularından biri olan WWE konusu ise; Unites States kemeriydi. Peki bu kemer ne yaptı da bu kadar çok konuşuldu?


     Ocak ayında biliyoruz ki WWE'de değişim zamanına denk geliyordu. Yeni RAW takım kemerleri ve yeni SmackDown Live kemerleri yer almaktaydı. Ancak bu yeni kemerlere ayak uyduramayan iki kemer vardı. Bunlarda Intercontinental Şampiyonluk kemeri ve United States Şampiyonluk kemeri. Ayak uyduramamaktan ziyade iki kemerin eski kemer olduğu belli oluyordu. Hatta Intercontinental kemeri yine de iyi dursa da United States kemeri antikadan kaldığı belli oluyordu. Bu kemeri severim ama biraz diğerlerinin yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor. Eğri oturup doğru konuşalım. Hatta bana kalırsa, Universal kemeri de saçma ama bir kere WWE üretmiş. Bize de bir şey düşmez. O Intercontinental kemerinin asaleti onda yok.

Bu dedikodulara tekrardan yol açan şey ise 2018 ayının ocak ayında düzenlenecek olan bir live event şovu. Baron Corbin'in elinde yeni bir kemer görüyorduk. Bu da daha önceden gördüğümüz bir kemerdi. Daha önceden bu tarz bir kemerin örneğini görmüştük. Ancak stat yetkilileri özür dileyerek "Çalışanımız yeni, Yeni ve geliştirilmiş bir şekilde posterimiz hazır." diyerek dedikoduları yok ettiğini söyleyebiliriz. Ancak bu çalışmanın bir PR çalışması olarak da görebiliriz. İyi ama içine etme gibi bir durum da olmuş olabilir. Eski kemeriyle Baron Corbin posterde yerini aldı ancak United States kemerinin değişeceği hala konuşuluyor. Bir tarafım evet dese de bir tarafım hayır diyor. Sonuçta o kemerinde bir tarihi var. Neler gördü o kemer? En kötü örnek o kemerle beraber "United States Open Challenge"i gördük. Ama doğruyu söylemek gerekirse o posterdeki yanlış kemeri bile kötü durmuyordu. Bir de son olarak Baron Corbin değil de yeni birisi kemeri aldığında değişseydi daha iyi olabilir gibime geliyor. Bobby Roode bile kemeri değişsse, "Glorious" der ve biter. Bir heel'da kemer değişikliği kötü olabilir gibi geliyor.

No comments:

Post a Comment