Wednesday, December 13, 2017

GÖZÜMDEN KAYAN İKİ YILDIZ

@ Pinterest


Fashion Files'ın yıldızları Tyler Breeze ve Fandango, bu hafta sonu Clash of Champions'ta maça çıkacak. Ancak ondan önce konuşmamız gereken bir-iki konu var.


     Daha çok arka planda görmeye başladığımız Fashion Files ekibi beni şaşırtmaya devam ediyor. Neden mi? Ekipten Tyler Breeze, dayanamayıp WWE fanlarına sitem ediyor ve çoğu fanla argümana giriyor. Bazı alıntılarda diyor ki: "Kadroda çok fazla güreşçi var." İnanırım doğru, daha sonra ekliyor ki "Her hafta hepimizin çıkması mümkün değil. İçimizde bir yarış var" Bu da doğru. Ama olay şurada patlak veriyor. "Biz Fashion Files'la beraber her hafta Smackdown Live'dayız. Sizler için kendimizi riske atıyoruz ve burada can var." tarzında tweetler atıyor. Bunu bu kadar yıl sonra aklına getirip söyletmen bence çok karaktersizlik belirtisi. Evet, bunu söyleyen tek o değil. John Cena da söyledi ve daha nice yıldız bunun bilincinde. Hatta bunu dünyanın her yerinde kim nerede güreşiyorsa bunun bilincinde. Ancak bunu söyleme biçimi vardır? Karşındaki insan bunu nasıl anlar? Biraz empati ekler konuşmasına ve bir şey söyleceksen hele ki fanlarına bunu birkaç kez düşünmesi gerekir. Ancak Tyler Breeze böyle yapmadı. "Pardon, sen de uzmandın!" diyerek fanlarına öyle yaklaşıyor. Kendinden utanmalısın Tyler Breeze. Deneyimli ve profesyonel bir kişi bunu yapmaz. 

Seda Sayan'ın Erol Köse'ye yaptığı atar gibi: "Sen kimsin be?" Belki de daha iyi tavrın olsaydı daha iyi bir yerde olacaktın. Gelelim Fandango'ya. O da daha önceden çekilmiş Ride Along programının yeni bölümüyle suskunluğunu bozdu. "İlk gördüğüm andan beri, Kofi Kingston'dan nefret ediyorum." Bu aslında doğal bir şey. Herkes, herkesi sevmek durumunda değil. Ancak kurgu mudur bilemeyiz ama söylemesi irrite etmek değil de kötü hissettirdi. 2010'dan beri WWE'nin hayatında diyebiliriz. Ama daha önceden de WWE'yle geçmişi var, yok değil. İlk gördüğünden beri sevmiyormuş falan filan. Fandango'ya da sen kimsin? Diyesim geldi. Daha Wrestlemania'da Chris Jericho'yu yendiğine dua etmelisin her gün. Nasıl yendiğine de kimse hala anlam veremedi. Ancak dediğim gibi saygı çerçevesinde, eğer ikisi de işini düzgün yapıyorsa sorun yok. Gerçi sadece sevmediğini söyledi. Dağlara göklere taşmadı konu.

Ve bu iki kişi bu hafta sonu Clash of Champions'ta Bludgeon Brothers'ın rakibi olacak. Haydi bakalım, kim bu ikilinin yanında olacak?

No comments:

Post a Comment