Monday, December 25, 2017

REVIVAL NEREDE KALMIŞTI?

@ WWE


Unutulan takımlardan biri olan Revival geçen hafta Pazartesi Gecesi RAW'A geri döndü.


Dash Wilder ve Scott Dawson'ın birlikteliği ana kadroda pek bir etki yaratamadı. Bu yıl WrestleMania 33'ten sonraki RAW şovunda ana kadro çıkışlarını yapan Revival ekibi New Day'e meydan okumuştu. Ve böylece RAW takımları tehdit altına girdi. Revival bence 2017 yılının takımı olması gerekirken sakatlıklarla boğuştu takım. Revival yerini Uso kardeşlerine bırakmış oldu.

Ancak bu sakatlık geride kaldı ve Scott Dawson tekrardan ringe geri döndü. Geride kalan ise Dash Wilder'ın gereksiz Main Event'te oluşu ve Rhyno & Heath Slater'la olan mücadeleleri kaldı. Hani gerçekten nasıl insan her hafta Main Event'te bu ikiliyle karşılaşır. En sonunda Main Event'i izlememe kararına kadar gidiyordum. 2 maçtan birinin zaten bu olacağını biliyorduk. Tabi Scott Dawson gelince Main Event'e dönmeyecekler gibi bir garanti yok ortada. Ama şimdilik görünen o ki RAW'da yer alacaklar. Biliyoruz ki sakatlanmadan önce Scott Dawson, ortada üçlü bir karmaşa vardı. Kimler arasında? Revival ekibimiz, Hardy'ler ve Gallows & Anderson ikilisi. Güzel bir senaryoya giderken talihsizlikler oluyor ister istemez ve kurban Scott Dawson olmuştu.

5 aylık yokluğun ardından Revival kırmızı ekibe döndü. Peki bizi neler bekliyor? Güzel şeyler... RAW'ın takım eksikliğine bir çare olacaklarını umuyorum. Çünkü Revival, beklenmeyen şeyler yaratabiliyor. Tabi, pat diye kemer maçına çıkacaklarını düşünmüyorum ama yakında bu fırsatı da yakalarlar. Ama maalesef Rhyno ve Slater'la olan bu mücadele bir süre daha devam edecek gibi. Çünkü geçen hafta Kurt Angle "Eğer böyle devam ederseniz, sizi ekibimde görmek istemiyorum" dedi. Belki de heel olacak bir takım olarak görüyorum. Ama Revival'ı ne olur face yapmasınlar! Çünkü tamamiyle heel olmayı hak eden bir ekip. NXT TakeOver'larda ne yaptıklarını biliyoruz bu ekibin! DIY ekibiyle neler yapmadılar ki! Hatta ana maça çıkamadıkları için üzülüyordum. 2 out of 3 maçı gibi birçok maçta heyecanlandırdılar ve 3'lü takım maçı da dahil olmak üzere NXT'yi NXT yapan etkenlerden yıldızlardan kendileri. Bakalım Revival'ın bir sonraki etabı ne olacak?

No comments:

Post a Comment