Friday, December 8, 2017

WWE, RONDA ROUSEY İLE ANLAŞTI MI?

@ Forbes


USA Today'e göre, eski UFC dövüşçüsü Ronda Rousey'nin WWE ile anlaşmasına az kaldı.


     Ultimate Fighting Championship'de, UFC, rekor üzerine rekor kıran Ronda büyük ihtimalle kafes güreşinden ayrıldı. Bilindiği gibi 13 kez yenilmezlik serisi sahibi olan Ronda Rousey'nin UFC'de kariyeri noktalandı gibi. Neden mi? UFC 193'de çok farklı bir şekilde ve hatta beklenmedik şekilde Holly Holm'e yenilen Ronda, bizleri şaşkınlığa uğratmıştı.  Ve hatta o kadar kısa bir sürede mağlup olmuştu ki Bantamweight şampiyonluk kemerini kaybettiğini unuttuk. Uzun bir süre medyanın karşısına çıkamayan UFC dövüşçüsü, yaptığı açıklamada geri dönüp o kemeri alacağını söylemişti. Bu da baya bir zaman alarak neredeyse 1 yıl sonra kafese çıktı. Rakibi Amanda Nunes'di ve maçtan mağlup ayrılarak son maçına çıkmış oldu. Bu maçından sonra da Dana White'ın Ronda ile düşünceleri artık bitmiş. O günden bu güne dek Ronda'nın UFC ile birlikteliği hakkında hiçbir duyum alamadık. 

Ronda'nın WWE sevdalısı olduğunu biliyoruz. Bunu daha önce de Wrestlemania'ya çıkarak kanıtlamıştı zaten. WM 31'de Triple H, Stephanie McMahon ve The Rock ile ağızları açık bırakan bir segment olmuştu. Acaba mı demiştik? UFC'de o zamanlar durumu stabildi. Ve UFC'nin müdürü Dana White sadece 1 defalık olduğunu söylemişti. Triple H'in Ronda ile arası iyi olduğu için onu daha çok WWE'de göstermek istiyordu. Summerslam için görüşüldü olmadı, 1 yıl sonra yine Wrestlemania için konuşuldu olmadı. E artık bitti dedik. Ancak zaten Ronda'nın da UFC ile bittiği zamana denk geliyor gibiydi. Bu süreçte de tabi Ronda boş durmayarak filmlerde yer aldı. Ta ki UFC'nin Fourhorsewoman'ı Shayna Baszler'ın WWE'ye turnuva için katılacağını öğrenene kadar.... Shayna, Mae Young Classic'e katılınca Ronda'yı da görmeye başladık. Yakın arkadaşını desteklemek amacıyla bütün Fourhorsewoman arkadaşları yanındaydı. Ve yine doğan dedikodulara göre WWE'nin Fourhorsewoman'ı karşısında UFC'nin Fourhorsewoman'ı bir yerde karşılaşacak ancak o zamanı bekliyoruz.

Ronda Rousey'nin WWE ile anlaşmasına gerçekten az kaldı. Artık son maddeleri konuştuklarına dair iddialar ortaya çıktı ve bu da büyük ihtimalle doğru. İmza atmasına kısa bir süre kalan Ronda Rousey'i WWE'de göreceğiz gözüküyor. Beklenilen maçta yaklaşıyor tabi. Wrestlemania'da "WWE's Fourhorsewoman vs. UFC's Fourhorsewoman" görmeye hazır mıyız? Her ne kadar çok Ronda'yı sevsem de bu maç için düşüncelerim pek iyi değil. WW'nin yıldızları harcanıyor olacaktır... Bekleyip göreceğiz!

No comments:

Post a Comment