Tuesday, December 12, 2017

FINN BALOR WWE'DEN AYRILIYOR MU?

@ WWE


İlk Universal şampiyonu olan Finn Balor tarafında işler kesat gidiyor. Bence bunun sonu hayra alamet değil...


     Geçen yıl Summerslam'de Universal Şampiyonluk maçına çıkan Finn Balor, Seth Rollins ile karşılaşmıştı. Maçın sonunu sakatlanmasına rağmen bitirebilmişti. Ancak döndüğünden beri tempo tutturamayan İrlandalı güreşçi baya bir düşüşe geçti. 2014 yılında WWE'ye katılan Finn Balor, geçen ay ayrılacağına dair haberler çıktı ve bu haberleri yalanladı. 

Döndüğünden beri "kaldığım yerden devam edeceğim" diyen eski Universal şampiyonu, şans bir türlü WWE tarafından verilemedi. Çok kötü senaryoların içine girdi. Önce Bray Wyatt - ilk kez çok iyi başlarken sonradan cılkı çıkması -, sonra Elias, sonra Kane ve şimdi Miztourage? Daha böyle ne kadar gidecek biz de bilmiyoruz ama bu şekilde de devam etmemeli. Ne güzel hayallerimiz vardı, Bullet Club bir şekilde geri dönecek mi diye? Daha doğrusu AJ Styles bunu başardı ancak Finn Ballor'lı bir Club göremedik maalesef. Bray Wyatt'ın hastalığı çok iyi bir maç getirmişti bizlere. Bu yılki TLC şovunda izlediğimiz "AJ Styles vs. Finn Balor" maçı. Maçtan sonraki "Too Sweet" hareketi bence iyi bir güreş izleyiciyseniz, hareket her şeyi anlattı.

Şimdi Finn Balor'un hayranları da "Finn Over" diye hashtag'ler, tweetler, pankartlar paylaşıyor. Yanlış hatırlamıyorsam ve bu doğruysa Finn Balor bir pankartın üzerinde farklı bir dilde (Uzak Doğu dillerinden bir tanesi) Finn Over yazan pankartı imzalıyor. Ve tabi deneyimli yıldız bunu bilmiyor diye tahmin ediyoruz. Ki bilse de ne yapabilir? WWE'nin şu andaki bütün Finn Balor senaryosu bitti büyük ihtimalle ve ne yapacaklarını bilmiyorlar. Her hafta farklı bir rakip çıkartıp deneme tahtası gibi bir şeyler denemeye çalışıyorlar. Bu da çok yanlış. Twitter üzerinden de belli spekülasyonlar yaratıyor Finn Balor. Her zaman Universal Şampiyonluk maçını hak ettiğini, ki hak ediyor, ve çoğu zamanda WWE yönetimine şakayla karışık gönderme yapıyor. 

Acaba Demon Finn Balor'ı her zaman görsek daha mı iyi olur? Çünkü WWE'nin taze Finn Balor'la yapacak hiçbir şeyi yok. Bakalım ilk Universal şampiyonu bu ezilmeye ne kadar dayanacak?

No comments:

Post a Comment