Wednesday, December 6, 2017

HER GÜN RUSEV GÜNÜ

@ WWE.com


"Bulgarian Brute" Rusev için her gün Rusev günü... Ki bazı yıldızlar da öyle düşünüyor. Peki WWE, Rusev Günü'nü hak ediyor mu?


     Birçok yıldız gitti, geldi. Birçok yıldız harcandı ve yükseldi. Ancak böyle bir zamanda, ki zamanın nesi var, bu yıldız harcanmamalı. Rusev'i hatırlarsanız, WWE'ye ilk geldiğinde gerçekten olay yaratmıştı. Olay derken büyütmemek lazım ama bir yenilmezlik serisi vardı. Hem de bu serinin içinde United States Şampiyonluk kemeriyle de süslemiş oldu.

Tabi ilk geldiğinde herkes hatırlıyordur. Kendisini Lana ile beraber "Rusya'nın Kahramanı" oluvermişti. Rusya için savaşıyordu her ringe çıktığında. Tabi bu da bir süre yedi ve daha sonra Mayıs 2016'da Bulgar olduğunu herkese söylemiş ve göstermiş oldu. Nasıl artık transfer olduysa? 

Birçok karşılaşmaya girdi ve Lana ile inişli çıkışlı senaryolara girdi ve "The League of Nations" adı altında bir gruba katıldı. Çok kötü hikayelere maruz kaldılar. Wrestlemania 32'den kısa süre sonra grup dağıldı ve herkes bireysele döndü. Sonra tekrardan Lana ile birleşmesi gerekti Rusev'in ve öyle oldu. Hatta hatırlarsınız fanların ve Lana'nın evlenme paylaşımı bütün senaryoyu değiştirmesine yol açmıştı. Ve tekrardan birlikte oluverdiler. Aslında sonrasında da pek çok şey yaşandı diyebilir miyiz bilmiyorum. Brand'ler geri dönünce de RAW'da kendisini buldu ve United States kemerini kazandı. Bu yılki Superstar Shake-Up ile Smackdown'a geçmiş oldu. O günden beri pişmanız.

RAW'da kalsaydı ne olurdu bilmeyiz ama Smackdown Rusev için pek iyi gitmiyor. "Her gün Rusev günü" gibi bir trend yakalaması var ama bu ne kadar gider pek de bir fikrimiz yok. Aiden English, Simon Gotch ile ayrıldıktan sonra Rusev ile takım olasılığına girdi. Bana kalırsa bu hiç iyiye bir işaret değil. Rusev gibi bir yıldızın bireysel mücadelelere girmesi gerekiyor. Hatta US gibi bir kemere tekrardan sahip olması iyi olurdu. Hatta onu kazanmasa bile bir WWE kemeri yarışına girmesi gerekir. Kazansa da hakkıdır. O yüzden bu takım olayında maalesef WWE'nin yaratıcılığının ürünü olarak görüyorum. (Kötü anlamda) Ama bu takım onun yükselişi demekse arkasındayım. İyi, Rusev'li günler...

No comments:

Post a Comment