Thursday, December 7, 2017

ŞAKA MI BU?

@ WWE


Hayır, değil. WWE Clash of Champions'a sayılı günler kaldı. Ancak bu kadar çok yaklaşmışken bu tarz bir hareket WWE sevenlerini üzmedi değil.


     Geçtiğimiz günlerde WWE bir açıklama yaptı. Bu açıklama Clash of Champions'a dairdi. 3 maç tanıtıldı. Bunlar beklediğimiz şeyler tabi. Olabilitesi mümkün şeyler. Zaten Clash of Champions'ta AJ Styles, WWE kemerini Jinder Mahal'e karşı koruyacağını biliyorduk. Yeni maçlar eklendi ve 3 maç da kemerler hakkındaydı. 

* Charlotte(c) vs. Natalya
* Baron Corbin(c) vs. Bobby Roode vs. Dolph Ziggler
* Usos(c) vs. New Day vs. Gable & Benjamin

Ancak bu Smackdown Live şovundan sonra yapılan açıklamaya göre SmackDown Live Takım Kemeri 4'lü takım maç olarak değiştirildi ve maça yeni takım Rusev ve Aiden English ikilisi eklendi. Aynı gün başka şaşırtıcı bir olay gerçekleşti. Bir takım maçı olacağı ve Kevin Owens - Sami Zayn kariyeri ortaya atıldı. Hem de Randy'nin seçeceği partneri de belli oldu. E haliyle Shinsuke Nakamura hemen ortaya atladı ve yardım etmişti. Bu maçta bir önemli şey daha var ve özel hakem maçı adı altında olacak. Ve özel hakemimiz de SmackDown Live müdürü Shane McMahon. Şaşırdık mı? Hayır. Ama bu maçı duyunca gerçekten üzüldüm. Böyle bir maçı görmeye hakkımız yok. Belki gerçekten gitmeyecekler. Belki bu sadece bir oyun ama bunun şakası bir çok korkunç. İnsan aklına "Ya gerçekten giderlerse?" demesine yol açıyor. Korkmuyor da değilim artık. Bazı haberlere inanıp ve çoğu da gerçek, "giderler ne olur?"u aklımıza getiriyor. Çok iyi iki güreşçi Sami ve Kevin. Bunun hakkını maalesef alamıyorlar. SmackDown Live ikisi için de iyi gitmiyor. Bir şekilde kazancaklardır diye tahmin ediyorum. İkisini böyle bir senaryo aracılığıyla gideceğini sanmıyorum. Giderlerse bırakıp giderleri. Ya da kaybedecekler ve Daniel Bryan bir şekilde Shane'e karşı çıkıp geri döndürecek. Bu da olası bir seçenecek. Ama bunları görmek ve duymak beni çok da mutlu etmiyor. Allah bizim yanımızda olsun ve gitmesinler.

No comments:

Post a Comment