Wednesday, December 20, 2017

OCAK AYINDA YENİ İSİMLER Mİ KATILIYOR?

@ Youtube: Defiant Wrestling


PWInsider'ın haberine göre WWE'nin Performance Center'ına üç yeni ismin katılacağı iddia ediliyor. 


     WWE'nin son yıllarda her yıl yaptığı şey NXT'ye ve WWE'ye yeni enerji katmak. Ocak ayında yine yeni isimlerin katılacağı söyleniyor. Bu tabi ki hem bizler için hem WWE için yeni bir heyecan. Ama tabi bunların nasıl kullanıldığı önemli. Yeni yıldızlarımızı böyle karşılamak olmaz tabi. İşte onlar kimler mi? Çok önemli indie yıldızları Ricochet ve War Machine.

Yeni yıla yeni heyecan diyerekten WWE büyük ihtimalle kolları sıvadı. Eğer bu üç isim WWE'ye geliyorsa harbiden çok şaşırım. Tabi ki her isim WWE'nin hayaliyle amerikan güreşçisi oluyor. Ama sanki birkaç isim vardır ancak onların WWE'ye hiç geleceğini düşünmezsin ve onların kariyerini düşünerekten zaten sen gelmesin dersin. "Ya kötü senaryoya yakalanırsa?" veya yıldımız "ya yanlış kullanılırsa?". Bu her yıldızın başına gelebilecek şey tabi ama AJ Styles gibi önemli bir konuma da geçebilirsin ya da neyken ne olabilirsin: Bo Dallas gibi. 

Ricochet inanılmaz bir atlet. Aynı zamanda Lucha Underground'da Prince Puma olarak da biliniyor. Daha önceden de Ricochet'in WWE'ye geleceğini duymuştuk ama kesin değildi. Aslında bakacak olursak hala kesin değil ama PWInsider'ın çok da yanlış bir haber yapmaz. Son zamanların en iyi yıldızlarından biri ve nitekim öyle.

Diğer iki isim ise Warbeard Hanson ve Ray Rowe. Ama biz onları War Machine olarak biliriz. En iyi dünyadaki takımlardan biri diyebiliriz onlar için de. ROH'da ve NJPW'de de yaptıkları tartışılmaz. Hemen ana kadroya ya da NXT'ye mi yer alırlar bilmiyorum ama Authors of Pain ve SAnitY'le karşılaşmalarını isterim. Gerçekleşirse hayırlı ve uğurlu olsun diyelim şimdiden!

No comments:

Post a Comment