Thursday, December 14, 2017

YENİ BİR TURNUVAMIZ VAR!

@ WWE

Dün WWE'nin yaptığı açıklamaya göre, 16 Ocak'tan itibaren yeni bir turnuvamız var: Mixed Match Challenge


     Bu seride hem RAW yıldızları hem de SmackDown Live yıldızları karışık bir şekilde yer alacak. Şöyle bir düşünelim Braun Strowman'la Nia Jax, Shinsuke Nakamura'yla Asuka gibi, Randy Orton'la Sasha Banks gibi takım halinde karışık bir maç izleyeceğiz bu turnuva içerisinde. Bu seride bazı yıldızlar belli oldu bile. Becky Lynch, Braun Strowman, Sasha Banks, Shinsuke Nakamura ve Sami Zayn ve dahasının olacağının bilgisi netleşti. Bu da demek oluyor ki bu pazar günü Sami ve Kevin WWE'den ayrılmıyorlar... Pro Wrestling Sheets'in haberine göre gerçek hayattaki ilişkileri görme ihtimalimizin olacağına dair söylentiler var. Naomi ve Jimmy Uso gibi, Rusev ve Lana gibi isimlerin ortak ringi paylaşacağını söyleyebiliriz. Ama net tabi bir şey yok. Bir başka düşünülen şey ise şu anda gördüğümüz senaryonun devamı olarak Nia Jax ve Enzo Amore'nin bu turnuvaya dahil olacağı yönünde.

Bunu ne zaman öğreneceğiz? Kesin konuşmak gerekirse, 4 Ocak Perşembe günü bu kombinasyonların dağılımını öğrenmiş olacağız. Kimler turnuvada yer alıyor, kim kimle beraber olacak gibi şeyler bu tarihte belli olacak. 16 Ocak dedik ama zaten o gün iki şov yok mu? 16 Ocak, salı gününe denk geliyor. Haliyle SmackDown Live ve 205 Live şovları var. Nasıl çözüm buldular? SmackDown Live şovu bittikten sonra WWE, Facebook'ta yeni bir akım oluşturarak bu yeni turnuvayı vermeye başlayacak. WWE Network büyük ihtimalle bu turnuvayı canlı olarak vermeyecek. 205 Live şovu ise durumu şu an belirsiz gibi. Ama net bir şey var ki bu turnuvadan sonra verilecek 205 Live. Canlı olma ihtimali hala var şovun ama SmackDown Live başlamadan önce de çekilip o saatte verilme ihtimali var. Yakında kokusu çıkar zaten. 

12 bölümlük olacak bu seriye aslında biraz heyecanlıyım. Bu turnuvanın kazanan ikilisi ödül olarak "kazananın seçtiği bir kuruma bağış yapacak". Turnuvanın ödül miktarı ise 100 bin dolar. Maşallah. 1 kişi hariç bütün turnuvaya katılacak olan adaylar belli. Bu da heyecanlanmaya etken olan şeylerden biri tabi. Son eklemek istediğim şey ise; bu Mixed Tag Team olarak adlandırdığımız turnuva cinsini bence her hafta olmasa bile belli bir süre bu maçı görebiliriz. Bu bence olması gereken ve güzel bir maç türü. Yani, tamam ikili olarak eşlerimiz yok ama en son galiba Roman ve Sasha, Rusev ve Charlotte ikili olmuştu. Bu maçı da 16 Ekim 2016'da izlemiştik. Buna da bir maşallahınızı alırım. Çift değiller ama bu tarz maçları daha fazla görebileceğimize inanıyorum.

No comments:

Post a Comment