Thursday, December 21, 2017

GALİBA YOLUN SONUNA GELDİK

@ WWE


19 Aralık günü "Salı Gecesi SmackDown Live" şovunda Dolph Ziggler öyle bir şey yaptı ki gerçekten mi söylüyor senaryo mu izliyoruz bilemedik. Ama galiba yolun sonuna geldik!


Dolph Ziggler, inanılmaz bir atlet. Bence gerçekten de kendisinin de dediği gibi: Ring içi en iyi yıldız. Katılırım. En kötü bu zamanın ring içi performansı olarak en iyilerinden biri diyebiliriz. Bana kalırsa en iyisi.Yani tamam Cesaro, Dean, Seth, Finn, Kevin, Sami bir tarafa Dolph bir tarafa... Son zamanlarda o kadar çok "push" almayı bekledi ki gerçekten canımızı sıktı iyi yerlere gelememesi. Sanki biz de onun için savaşıyormuşuz gibi bir his yarattı. Aynı Daniel Bryan'da olduğu gibi. Verilen görevi hakkıyla yerine getirdi ve en iyisini yaptı.

2 kez Dünya Şampiyonu
2 kez US Şampiyonu
5 kez Intercontinental Şampiyonluğu
1 kez Dünya Takım Şampiyonu
1 kez Money In The Bank kazananı
Bu sonuçlara bakacak olursak, WWE'nin onaylamadığı bir Grand Slam Şampiyonumuz var!

Clash of Champions'ta United States kemerinin yeni sahibi olmuştu ve bizi şaşkınlığa uğratmıştı. Çünkü beklemiyorduk. Ardından da WWE söyledi ki SmackDown Live'da Dolph Ziggler'ın kutlaması olacaktı. Ama kutlamanın "k"sini bile göremedik. İşin özü: "Size ne yaptıysam yaranamadım!" diyerek ringi terk etti. Biz, WWE Universe olarak onu hak etmiyormuşuz. Yani o bizim için fazlaymış. Biz ona arkasını dönmüşüz, şimdi o bize dönmüş. Kemerle gitseydi eyvallah ama öyle de olmadı. Ring de kemerini bıraktı. Aynı Mark Henry'nin ringdeki ayakkabısı ve Undertaker'ın Wrestlemania'da her şeyini bırakması gibi. İçim o kadar çok acıdı ki. Yeni bir CM Punk vakası yaşıyoruz resmen. O da WWE kemerini alıp gitmişti zamanında. Resmen aynısı. Laf söyleyemediğimiz WWE yüzünden adam gibi yıldızımızı kaybediyoruz. Hem de daha sonra fark edilmeyince yokluğu aranacak. Ha gitti ha gidecek derken galiba şimdi gitti. Geçen yıl Miz'le "Dolph kaybederse gider" maçından beri hep kuşkum var. Hem medyadaki spekülasyonlar hem de WWE'yle arasındaki durum o kadar çok içimi acıtıyordu ki elimden hiçbir şey gelmiyordu. Gerçekten kendisine iyi bakamadığımızı düşünüyorum. WWE'nin oyununa maruz kaldı. Ama WWE'den ayrılma olarak en iyi ayrılma yöntemlerden biri bence. Çok iyi bir şekilde hatırlanacak. Eğer bu yaşananlar bir oyun, bir senaryo değilse, kendi adıma ve bütün sevenleri adına teşekkür ediyorum. Keşke karşına geçip "gitme" diyebilseydim. Daha fazlasını hak ediyordun. Çok acı.

No comments:

Post a Comment