Friday, December 22, 2017

HYPE BROS ARTIK YOK

@ WWE


Zack Ryder ve Mojo Rawley'nin takım olarak oluşturduğu Hype Bros, 28 Kasım'da bu ilişkilerini sonlandırdılar. Geriye ne kaldı?


     Severek izlediğimiz Hype Bros ikilisini artık birlikte göremeyeceğiz. Neden mi? 28 Kasım'da Bludgeon Brothers'a karşı rövanş maçı isteyen Hype Bros, ikinci yenilgiyi alınca ilişkiyi sonlandırmaktan çaresi yoktu. Tabi bu Mojo Rawley'nin düşüncesi. Maçın ardından Zack Ryder'a saldırarak birlikteliklerini sonlandırdılar.

Takım olarak hem artısının yanı sıra hem de eksileri yok da değildi. NXT'den beri birliktelikleri vardı. Mojo Rawley'nin tek başına iş yapabileceğini düşünmeyen NXT yetkilileri çareyi Zack Ryder'ı NXT'ye çağırmakta buldu. Böylece Hype Bros'un temelleri NXT'de atıldı. Birkaç maçta olsa Mojo, şansını bireysellikte denedi ancak hiçbir getirisi yoktu NXT'ye. Ancak takım olmasına rağmen bu yıl Wrestlemania'da Andre The Giant Memorial Battle Royal'ı kazanınca elindeki kozlar biraz değişti tabi. Artık bir nedeni vardı ayrılmak için. Bunun için aradan 7 ay geçmesini bekledi ve BAM! ayrıldılar.

Ama senaryo tam tersi olsaydı bence biz izleyenler daha çok keyif alırdık. Hadi, Mojo yine o maçı kazansın ancak saldıran, yani heel olan kişi, Zack olsaydı. Ki bence daha iyi bir push kazanabilirdi yine bu ivme boyunca. Zack Ryder'ı yine Smackdown'da iyi rollerde görebilirdik. Ancak yine Mojo'dan gelen saldırılara karşı Zack Ryder yine iyi kullanılmayan yıldızlar kategorisine girecek. Şimdi Zack Ryder tek başına ne yapacak? İşte, heel olsaydı o kadar çok cevabımız vardı ki...

Mojo tek tek, adım adım yükselirken Zack Ryder için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ama Zack Ryder'ı hafiflememek lazım. 1 kez Intercontinental, 1 kez US, 1 kez de Curt Hawkins'le Takım Şampiyonluğu kazanmış birisi. Hiç de kemeri yok değil hani. Peki, Zack Ryder'la Curt Hawkins yine beraber olsa?

No comments:

Post a Comment