Thursday, December 28, 2017

"WTF" DİYEBİLECEĞİMİZ BİR AN YAŞADIK!

@ WWE


Daha yeni bir araya gelen Shield ekibinde fiyaskolar hala devam ediyor. İlk Roman Reigns vurgun gösterirken, şimdi de Dean Ambrose...


     Geçen hafta Dean Ambrose'dan kötü haber geldi. İlk sakat olarak gösterilip acaba dışarılarda işi mi var derken iş ciddiye bindi. Dean Ambrose yaklaşık 9 ay ringlerden uzak olacak. Gerçekten şaka gibi. Tam olarak Shield'ın dönüşünün zevkini bile alamamışken şimdi de Dean'in sakatlanması büyük bir olay yarattı. TLC'de biliyoruz ki Shield'in dönüşü olacaktı. Ancak Roman Reigns menenjit gibi bir hastalığa yakalanınca Shield'in dönüş planı yattı. Onun yerine "Gold medal"ist Kurt Angle onun yerini doldurdu. Yani tamam iyi bir olay olabilir ama gerçek 3'lü Shield'ı göremedik. Ve Roman'ın yokluğunda Triple H bile onun yerine geçti. Maşallah.

Şimdi Roman Reigns döndü 1-2 ay içinde Dean Ambrose gerçekten sakatlığı nedeniyle ringlerden uzak kalıyor. Yani ne Royal Rumble'da ne Wrestlemania'da ne de Summerslam'de görebileceğiz. Çok acı bir şey. Uzun zamandan beri istediğimizi bir türlü alamadık. Şimdi bu olaylar yaşanırken bir saçma olay daha gerçekleşti.Seth Rollins ve Jason Jordan yeni RAW Takım Şampiyonumuz oldu. WWE'nin mantığını gerçekten çözemez hale geldik. Roman dururken neden Jason? Ya da Roman'ı yükseltmeye çalışıyorsan neden Seth inanılmaz alakasız biriyle takım şampiyonu olur? Neden? Biz bunu hak edecek ne yaptık? Seth bunun için ne yaptı? Jason'la iş yürür mü? Smackdown'dan geçmesinin nedeni gerçekten de Jason Jordan'ı tekli mücadelelerde görmekti. Sonuçta Chad Gable'la beraber bir takımdan çıktı. Ancak Seth Rollins biraz garip kaçmıyor mu? Bir de işin garibi yendikleri takım The Bar. Hatırlatayim Sheamus ve Cesaro. RAW'ın en iyi yarattığı takımlardan biri ve daha iyisini hak eden bir takım. Böyle saçma bir ikiliye nasıl yenilirler? Tabi, Seth Rollins'e lafım yok. Her şeyi kanıtlamış birisi. Ama sanki Sheamus ve Cesaro senaryosunda da aynı şeyi gördük. Anlaşamayan ikili şampiyon oldu. Ne tesadüf ki Jason ve Seth de öyle. İnşallah bu uzun bir sürmez.

No comments:

Post a Comment