Wednesday, November 29, 2017

ANA KADRO KADIN YILDIZLARI ÇÖKÜŞTE Mİ?

@ WWE.com

Geçen hafta NXT'nin ana şovları bastığı hafta diyebiliriz. Ruby Riot, Sonya Deville, Liv Morgan, Mandy Rose ve Sarah Logan RAW ve SmackDown'a transfer oldular. Ama neden?


     Vince McMahon'a göre; ana kadro kadın güreşçilerinde bir düşüş olduğunu hissetmiş. Survivor Series'de bile SmackDown'da o kadar kadın yıldız vardı zaten. Başka birileri çıkamazdı. RAW'da 2 kişi fazlaydı. Onlar da Dana Brooke ve Mickie James. Bunu gören Vince McMahon duruma el atmak istemiş. Gerçi çok fazla NXT'yi tercih etmeyen patron bu konuda herhalde feragat etmiş. 

Ana kadro kadın güreşçilerinden sıkılan Vince başkanımız da çözümü NXT'de bulmuş. 1 değil, 2 değil, 3 değil tamı tamına 5 adet NXT yıldızı ana kadro şansını yakaladı. Tabi bu iyi bir şey mi konuşulur? Hem iyi hem de kötü aslında. Neden iyi; çünkü gerçekten de hem RAW'da hem Smackdown'da aynı senaryolardan sıkıldık. Neden kötü; çünkü hak eden yıldızlar tekrardan arka plana düşecek. Sasha Banks mesela. Ne zaman onu göreceğiz kemerde? Dana Brooke. Biraz daha gözükme vakti gelmedi mi? Becky, e artık hadi? Gibi gibi yıldızlar çokça yıldız arka plana atılacak. İster istemez insan üzülüyor. Tabi, Becky film çekimleri için bir süreliğine ringlerden uzak kalacak ama yine de döndüğünde kemer yarışına girse bari.  

Ama tabi bir de başka önemli şey ise kadınların Royal Rumble maçına mı hazırlanıyoruz? Evet. Kadınların WWE'yi feth etmesinin yeni girişimi Royal Rumble maçı olacak. Tarihte birçok yeni şey denendi bu 2 yıl içinde. Hell in a Cell, Money in the Bank, bir şovda tekrardan ana maç olması... Bunları görmek güzel bir şey. Ve şimdi de tarihte gerçekleşirse ilk olacak olan kadınların Royal Rumble maçı. Ama neden önemli? Tarihte ilk olmasının yanı sıra WWE grubu ana kadro güreşçilerinin daha fazla olmasını istiyorlarmış. Eğer NXT yıldızları da dahil olursa onlar da maçta olacak ve onların sayısı daha fazla haliyle. Bir de Mae Young turnuvasından sonra gelenler de var ana kadroya. O yüzden sayıları değiştirmek adına 5 yıldız daha ana kadroya katıldı. Ama gerçekten hak edenler mi geldi tartışılır. Geçen yazıda da belirttiği gibi Iconic Duo katılsaydı daha tatmin olurduk. Ancak bu sefer de onlar çıksalar NXT düşecek. Bu yüzden bir şekilde dengede tutmaya çalışmışlar. Ama tabi nereye kadar? Eninde sonunda sevilen NXT yıldızları ana kadroyu tadacaklardır. 

Son olarak kötü yorumlar alsa dahi çok fazla içine batırmasalar güzel şeyler göreceğiz diye tahmin ediyorum. En azından öyle düşünmek istiyorum.

No comments:

Post a Comment