Wednesday, November 15, 2017

HİÇ BU KADARINI GÖRMEMİŞTİK!

@ WWE


Survivor Series'e 4 gün kala SmackDown Live şovunda beklenmedik gelişmeler yaşandı. Belki de en iyi Survivor Series'i hazırlayan şov mu oldu?


     Bu pazar gerçekleşecek olan şov öncesinde yine tansiyonlar yükseldi. RAW şovunu etkisiz bırakmıştı zamanında Smackdown Live. Ve şimdi sadece 4 gün öncesinde RAW bu saldırıya karşılık verdi. Biraz geç oldu ama bunun geleceğini herkes biliyordu. Ancak bu karşılık sanki biraz karmaşıktı. Mavi ekibin kırmızı ekibi gibi bir etki bırakamayacaktı ancak bu da hiç fena sayılmazdı. İlk Shield'ı gördük günün ana maçında. Sami Zayn ve Kevin Owens topuklarken RAW ekibi hızlıca geldi. Hem erkek hem kadın yıldızları Queen's City'deydi. Şov biterken Shane'e 2 triple powerbomb ve 1 de angle slam yapıldı. Biraz abartı olabilirdi. Bir başka yıldıza yapılsa neyse de Shane'e yapılması biraz kasar. ADAM İSTESE KOVAR BE! SEN HAYIRDIR? dedim ama tabi bunların hepsi şov. Tabi ben biraz doğma büyüme Smackdown yani mavi tarafı tuttuğum için bu olay biraz acıttı. 

Bu pazar Survivor Series yolundayız. Hatta son kendini gösterebilecekleri şovları tamamladık. Artık sadece pazar gününü beklemek kaldı. Ama bu pazar gününe kadar senaryo değişikliği olmazsa maç kartımız tamamlandı. Artık kemer değişikliği olamaz. Belki hala Paige'in pazar gününe maça girme ihtimalini düşünüyorum ama olmayacak gibi de duruyor derken bir şey fark ettim. Natayla Smackdown Live takımında gözükmüyor artık. Ve bu büyük ihtimalle Paige'in SmackDown Live ekibine katılacak diyebilir miyiz? Büyük ihtimalle evet. Çok hareketli haftalar geçirdik. Hiç bu kadarını gerçekten görmemiştik daha önceden. Shield, Jinder Mahal, Natalya hüsrana uğrasa da yeni şampiyonlarımız oldu. Hatta Charlotte'ın kazanacağını pek beklemiyordum. Hani tamam bu maçı izlemek daha keyifli olurdu (Flair vs. Bliss) ancak sanki her şey son dakikada değişti gibi oldu. Bir de Triple H'in Jason Jordan'ı çıkartıp kendisini ekledi. Sanki biraz Wrestlemania'ya da oynanan bir hareket gibi geldi. Kurt Angle ve Triple H kendilerini bu maça hazırlıyor gibi geldi. Bu geçtiğimiz iki hafta gerçekten ileri de hatırlanacak haftalar. Son olarak; her ne kadar mavi takımı tutsam dahi kırmızı takım hem erkek hem kadın maçlarında üstün taraf duruyor.

No comments:

Post a Comment