Monday, October 9, 2017

3 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

@ WWE


Survivor Series 2012... İlk Shield'ı gördüğümüz şov. Sadece 2 yıl grup halinde kaldılar ama herkese etkisi büyük oldu.


     İlk Shield'ı gördüğümüz zaman Survivor Series olabilir ki o şovumuz da yaklaştı ancak TLC 2012'de ilk maçlarını izlemiştik. Karşılarında Team Hell No ve Ryback vardı. Ve şimdi tekrardan TLC zamanı RAW için. 22 Ekim'de beklediğimiz zaman geliyor. Geçen hafta bugün üçünü aynı anda görebildik. En son bu üçlü karşı karşıya gelmişlerdi geçen yılın Battleground şovunda. Ama şimdi 2012'deki gibi beraber yer alacaklar.

3 Ekim'de Instagram'da da bir sızıntı oldu. Sızıntı TLC posteriyle ilgiliydi ve üçü yan yana duruyordu. Tabi hiç beklemediğimiz bir şeydi üçünü yan yana görmek. Sadece akıllarda olan soru kiminle karşılaşacaklar? Birkaç söylenti var. Miz ve ekibiyle, Handicap maçı olma ihtimali ve Miz & The Bar ekibiyle. Handicap maçının içinde Braun Strowman'ı da görebiliriz. Şu anda bana The Bar ve Miz üçlüsü yakın geliyor ama farklı bir kombinasyon da görebiliriz. Açıkçası Bo Dallas ve Curtis Axel bu kadar yükselmişken, ezik gözükseler bile uzun zamandan beri bu kadar ön planda değillerdi, TLC'de bir görevleri olmasını da isterdim. Sonuç çok belli oluyor onları koyarlarsa, ancak The Miz ve The Bar olduğunda da sonuç belli. Ama ne demek istediğimi anlatabildim büyük ihtimalle.

Bütün bu gerilimli 3 yıl aradan sonra bu üçlüyü bir arada görmek heyecan verici. Az da olsa Attitude Era'yı hatırlatıyorlar. Tabi önemli bir soru daha var ve cevabını bilmiyorum açıkçası. "Sadece tek seferlik mi olacak dönüşleri?" Dean ve Seth takım şampiyonları ve Roman da Universal Şampiyonluk yolunda. Eski zamanda da üçlü şampiyonluk yollarındaydı. Ona lafım yok ama sanki üçü birleştiğinde eski tadı alabilecek miyiz? Alırız almasına da inşallah az süreliğine olmaz. Çünkü hissim o yönde. Bakalım bugünkü şovda ne olacak?

No comments:

Post a Comment