Thursday, October 12, 2017

RAW ASUKA'YA HAZIR MI?

@ WWE


WWE tarihinde en uzun kemeri elinde kemeri tutan ve yenilmeyen yıldız Asuka, TLC'de WWE'de ana kadro çıkışını yapmaya hazırlanıyor. 


     Ağzı açık bırak yenilmezlik seri günüyle, 510 güncük, neredeyse 2 yıldan beri NXT'nin Kadın Şampiyonuydu. Ancak NXT TakeOver: Brooklyn'dan sonra bir şekilde sakatlanmasıyla beraber kemeri bırakmak zorunda kaldı. Asuka 24 Ağustos'ta çekilen NXT çekimlerinde bir veda bölümüyle NXT'ye de veda etmiş oldu. Herhalde NXT'de unutulmayacak güreşçilerden biri oldu Asuka.

Ve yeni bir bölüm başlamış oldu onun için. Asuka 22 Ekim'de gerçekleşecek olan WWE TLC özel şovunda ilk maçına çıkacak. Rakibi ise Emma. Açıkçası korkmaya başladım. Asuka'nın PPV'da yenileceğinden değil ama Asuka için RAW veya Smackdown için uygun mu? Evet, RAW'a çoktan transfer oldu bile ancak RAW Asuka için doğru bir yer mi? Eğer NXT'deki imajını silip bir başka imaj yaratmaya çalışırlarsa vay halimize. Çünkü o diğer yıldızlar gibi birisi değil. Evet belki eninde sonunda yenilecek veya hiç yenilmeyecek. O sorun değil. Sorun olan şey nasıl ve ne şekilde gösterilecek Asuka. Önemli şey o. Emma ve Asuka'nın maçı kötü değildi ve en nihayetinde uzun bir maçtı. Aynı iki kişi TLC'de 1 ve 3 dakika arası maç çıkartırlarsa işte diğer yıldızlar için kötü bir haber. Yeni bir kadın Brock Lesnar'ımız olacak demektir. 

No comments:

Post a Comment