Monday, October 2, 2017

KAITLYN GERİ Mİ DÖNÜYOR?

@ WWE


Geçen hafta Celeste Bonin, tanınan adıyla Kaitlyn, Instagram'da bir post paylaştı. Ve bu da akıllarda bir soru oluşturdu. "Geri mi dönüyor?"


     1 kez Divas Şampiyonu olan Kaitlyn ringe geri dönme planları yapıyor olabilir. 23 Eylül'de Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı ve bununla ilgili daha sonradan haberler çıktı. Doğru da olabilir. Çünkü neden bırakan birisi tekrardan ring için çalışsın, değil mi?  

WWE hala Kadın Güreşçileri'nin yetersiz olduğunu düşünüyor. Bazı yıldızlarını göz ardı edersen eksik olduğunu düşünürsün tabi. Neyse konu o değil. Ve bu yüzden Kaitlyn karar verirse dönmeye, büyük ihtimal RAW şovunda göreceğiz kendisini. Geçen hafta bir de Paige de WWE'yle tekrar anlaşmıştı. Bu güzel bir şey. Ancak Kaitlyn'in dönmesi gerekli mi?

2014'te ringi bıraktıktan sonra kendisini tamamiyle vücut geliştirmeye adamıştı. Zaten daha önceden bir geçmişi vardı kendisinin. Eşiyle beraber şirket bile açtılar. Ancak neden şimdi? Güreş onun için de çocukluk hayaliydi ve ilk kez onu NXT'de görmüştük. Görünüşünden dolayı kendisini yeni bir Beth Phoenix olarak göstermişti. Ancak bir şekilde olmadı ve kötü senaryoyla devam etti. Ve Main Event şovunda AJ Lee ile son maçından sonra bir veda açıklaması yapmıştı. Hatta WWE bunu Youtube sayfası üzerinden paylaşmıştı. Her ne kadar kendisine ısınamasam bile bu üzmüştü. WWE'de 3 buçuk yıl tutundu ve diğer hayallerine koşmak için bu rüyasını bıraktı. WWE'ye dönerse ne olur bilemem ama çok farklı şeyler göreceğimizi zannetmiyorum. Bakalım, zaman ne gösterecek hem Kaitlyn'e hem bize...


No comments:

Post a Comment