Thursday, October 26, 2017

HANGİ ŞOV HAYATTA KALACAK?

@ WWE


1987'den beri bizimle olan Survivor Series şovu bu yılda Houston, Texas'ta gerçekleşecek. Peki biz takım savaşlarına hazır mıyız?


     En popüler ve en sevdiğim maçlardan ve şovlardan biri olan Survivor Series etkisini 4 hafta önceden hissettirdi bile. Hayatta kalmaya dayalı bir şov olduğunu söyleyebiliriz. Hayatta kalan takım bu maçın galibi oluyor. Tabi yenilen takım WWE'den ayrılma/gitme gibi bir söz konusu değil. Geçen yıl hatırlayacağımız gibi 13 yıl sonra Goldberg WWE'ye geri dönmüştü. Hem de Brock Lesnar'a karşı. Hiç beklemediğimiz bir şey gerçekleşmişti diyebiliriz. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da elemeli maçlar ön planda. İki elemeli maçımız var şu anda. Biri erkeklerin biri kadınların 5'e 5 elemeli maçı. Nedense yıl içinde beklediğim nadir maçlardan bir tanesidir hem de RAW, Smackdown Live'a karşı olunca. Renklerin ayrılmadığı zamanlar yani Brand Extension yokken biraz anlamını yitirmişti bence. Tamam yine elemeli maçlar vardı ancak o tadı alabiliyor muyduk? 2005 yılındaki Survivor Series maçını hatırlıyorum da çok etkisi altında kalmıştım ve ardından Undertaker dönüşünü gerçekleştirmişti. O zamandan beri ayrı olarak sevmekteyim bu şov temasını. İlk hatırlıyorsam 2004 yılında başlamıştı kırmızı takım mavi takıma karşı. 

Asıl konumuza gelecek olursak iki takım arası kızışmalar başladı bile ve Survivor Series'de 6 maçımız belli oldu. 2 elemeli maçımız, Miz-Corbin, Natalya-Alexa, Usos-Ambrose&Rollins, Lesnar-Mahal maçları kesinleşti. Tabi şampiyonlar el değiştirmezse. Kurt bu maçları açıkladı WWE RAW bu hafta şovu açarken. Şovu kapatırken de bir süpriz ile karşılaştı. Ve mavi takım, RAW stadını ele geçirmişti. Nedense şu ele geçirme olaylarında hep ev sahibi yenilen güçsüz taraf olur. Haftaya belki de kırmızı taraf Smackdown Live'ı basabilir. Artık bunlar sonra şovlardaki etkileşim artacaktır. Bunu bekleyip göreceğiz. Peki siz hangi taraftasınız?

No comments:

Post a Comment